реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 30 травня

Останнє весняне число газети "Сіверщина" пише зовсім не про весну -- перша сторінка починається з ...Межигір'я, яке віднині ...за кордоном.

Чи можливий чесний бізнес в Україні -- запитував кореспондент Валерій Магула в підприємців. Їх відповіді -- на сторінках "Сіверщини".

"Нетолерантні пристрасті" -- делікатно назвала "Сіверщина" сторінку про наступ "голубих", які біблейськомю мовою звуться содомітами чи мужеложцями. Сильне звернення Патріарха Київського і всієї Руси- України Філарета з цього приводу, замовчане українськими ЗМІ, надруковано в "Сіверщині".

Сторінка, присвячена проблемам "Просвіти", насправді стосується проблем українства взагалі. А Тетяна Кузик та Вікторія Гаврик розповідають відповідно про кримський Карадаг та чернігівський велопробіг.

В "Сіверщині" дебютує сторінка гумору. Традиційні сторінки "Політика крупним планом", "Україна і світ" знайомлять з розмаїттям життя. При цьому "Сіверщина" висловлює свій погляд, так відмінний від більшості ЗМІ.

Передплата на друге півріччя на "Сіверщину" -- в розпалі. Не забудьте передплатити єдину українську недержавну газету Чернігівщини! Це можна зробити по всій Україні.



Теги:Вікторія Гаврик, патріарх Філарет, голубі, Межигір'я, Тетяна Кузик, передплата, велопробіг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar