реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 23 грудня 2010 року

Кому вигідно знищення єдиної в обласному центрі їдальні з українським колоритом? Хто зазіхнув на державне майно і чому власник будівлі, в якому розташований цей заклад харчування, не хоче йти на мирову угоду? Таким актуальним матеріалом відкриває свої сторінки читачам тижневик «Біла хата».

Нещодавно в газеті був вміщений лист від читача — мешканця села Стара Рудня Щорського району Валерія Гладченка, в якому він порушує проблему, що стосується земельно-прибудинкової території. Розгорнуту відповідь-консультацію з цього питання надає перший заступник Головного управління Державного комітету України із земельних питань у Чернігівській області Юрій Морозов.

До нового року залишилося обмаль часу, тож газета анонсує різні рубрики, які вже незабаром, з січня місяця, з’являться на її шпальтах.

На прохання читачів уже з перших номерів наступного року «Біла хата» публікуватиме оновлені телефони всіх служб міста Чернігова. Що важливо —друкуватимуться такі відомості у зручному для практичного використання форматі.

«Біла хата» запропонує читачам найцікавіші подорожі до «екзотичних» країн: Лівану,Туреччини, Ірану, Сирії, Йорданії. Про дивовижні мандрівки розповість чернігівський пілігрим та журналіст Олександр Волощук.

Матеріали на оголошений конкурс «Хато моя, біла хато», надіслані цього року від читачів, друкуватимуться вже з перших номерів тижневика. Нагадаємо, що конкурс триватиме до квітня 2011 року.

«Біла хата» — найдешевша газета в області для дому та сім’ї. Але її зміст і тематика зовсім не «дешеві». Тижневик, окрім корисних та практичних порад, висвітлює злободенні питання, що стосуються простих людей, захищає інтереси кожного, чиї права порушують різні інституції.

Передплачуйте та читайте чернігівський обласний тижневик «Біла хата».




Теги:року, газети, грудня, 2010, Біла хата, 23, Чернігів, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar