реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Зі звіту міського голови Чернігова: тролейбусна лінія, капремонти, розширення Яцево

Капітальне будівництво

Виконано: - реалізація цільової Програми з реконструкції (відновлення) покрівель житлових будинків міста Чернігова на 2014-2018 роки (рішення міської ради від 30 грудня 2013 року). У 2016 році по ній були виділені кошти в сумі 9,676 млн грн, завершені та ведуться роботи по 28 покрівлям, на даний час запроцентовано робіт на загальну суму 6,269 млн грн, до кінця року роботи по об’єктам будуть завершені.

Завершені роботи по об’єкту: "Капітальний ремонт ділянки дороги вул. Київської довжиною 125 м від вул. 77-ї Гвардійської дивізії до вул. Грибоєдова з улаштуванням світлофорного об’єкта в м. Чернігові", протягом 2015-2016 років освоєно 943,3 тис. грн. Об'єкт введено в експлуатацію.

19 грудня відбулося відкриття тролейбусної контактної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ в м. Чернігові. Бюджет - 15,1 млн. Це дозволило запустити новий тролейбусний маршрут №11.

Розширення міського кладовища «Яцево» (IV та V-черга) в м. Чернігів – освоєно 1,55 млн. грн. та 127 тис. грн.

Реконструкція нежитлового приміщення з заміною вікон та внутрішнього опорядження по вул. Кирпоноса, 9 в м. Чернігові - на даний час освоєно 889 тис. грн.

Ведуться роботи:

- реконструкція відділення медичних профілактичних оглядів дитячої поліклініки № 1 Чернігівської міської ради по вул. Пирогова, 15 в м. Чернігові

- реконструкція третього поліклінічного відділення Чернігівської лікарні №1 Чернігівської міської ради по просп. Миру, 44

- реконструкція нежитлової будівлі по вул. Шевченка, 51-а, яка знаходиться в комунальній власності

- реконструкція покрівлі прального комбінату пологового будинку

- реконструкція даху будинку по вул. Гетьмана Полуботка, 8

- реконструкція відділення медичних профілактичних оглядів дитячої поліклініки №1 (1,12 млн грн)

- реконструкція скверу ім. Богдана Хмельницького в м. Чернігові відповідно до проведеної процедури відкритих торгів загальна вартість робіт складає – 11,285 млн грн, на даний час освоєно близько 7 млн грн

Крім того, затверджена проектно-кошторисна документація по об’єкту: "Будівництво меморіальної каплиці Архістратига Михаїла на честь загиблих захисників нашої Батьківщини", після визначення підрядної організації в найкоротші терміни почнуться будівельні роботи. Вартість робіт 678 тис. грн.

Також найближчим часом розпочнуться роботи по об’єкту: "Будівництво комплексу спортивних майданчиків по вул. Льотній, 8-а, в м. Чернігові" з міського бюджету на зазначений об’єкт виділено 1,5 млн грн.

На затвердженні знаходиться проектно-кошторисна документація по об’єктах:

- "Реконструкція нежитлової будівлі для улаштування дитячого дошкільного закладу по вул. Коцюбинського, 50-а в м. Чернігові", яка потребувала корегування та перерахунку в поточні ціни, з початку будівництва освоєно 9,2 млн грн.

"Будівництво дитячого садку-ясел у першому мікрорайоні житлового району "Масани" в м. Чернігові”;

- «Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон та зовнішніх і внутрішніх дверей ліцею № 15 по вул. Козацькій, 4б, м. Чернігів»;

- «Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон та зовнішніх і внутрішніх дверей дошкільного навчального закладу № 30 по вул. Козацькій, 4, м. Чернігів»;

- «Капітальний ремонт будівлі 9-ти поверхового палатного корпусу по проспекту Миру, 44, в м. Чернігові з метою ліквідації підтікання підземної частини».

На теперішній час укладені договори підряду з переможцями торгів, підрядні організації розпочали роботи.

Управлінням капітального будівництва розробляється проектно-кошторисна документація:

- Укріплення фундаменту дитячої поліклініки №1 Чернігівської міської ради;

- Проведення капітального ремонту даху головного корпусу міської лікарні № 2;

- "Реконструкція стадіону "Локомотив" по вул. Жабинського, 19 в м. Чернігові";

- "Реконструкція бульвару по Проспекту Миру від вул. Преображенської до Красної площі в м. Чернігові";

- "Реконструкція підземного переходу на перехресті проспекту Миру та проспекту Перемоги в м. Чернігові";

- "Реконструкція зеленої зони по проспекту Миру від Красної площі до проспекту Перемоги".

Розробляється проектно-кошторисна документація для капітального ремонту покрівель об’єктів управління освіти Чернігівської міської ради, а саме: дошкільних навчальних закладів №4, №32, №37, №46, №64, №72, загальноосвітніх середніх шкіл №6, №10, №36 міста Чернігова.

- було здійснено топографо-геодезичну зйомку М1:1000 на території "Лісковиця" в м. Чернігові, та розрахунок необхідної кількості ґрунту для підсипання до відмітки 1% забезпечення р. Десна. Ці роботи було проведено з метою подальшої розробки документації території "Лісковиця" для забудови житлового масиву.



Теги:Владислав Атрошенко, Яцево, Чернігівська міська рада, звіт міського голови


Читайте також



Коментарі (0)
avatar