реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пошкоджений "Абрамс" забрали окупанти

Окупація села Бердичі дозволила росіянам евакуювати знищений М1А1 Абрамс. Евакуацію проводили одночасно два БРЕМ-1, а на саме відео вже пускають слини російські пропагандисти, роблячи радісні хлопання барабанами.
Що тут скажеш..

Танк вибухнув на протитанковій міні. Якщо не буде тралу, ніщо нас від цього не врятує. Тоді знадобилося більше десятка fpv дронів, щоб його закінчити. Єдиний ефективний удар був у турнірі з вежі, в результаті якого здетонував БК, але танк його не добив. Навіть після детонації БК танк M1A1 Abrams можна евакуювати та доставити на бойову підготовку в найкоротші термі До речі, нагадаю, що буває при детонації БК у радянських/російських танках? Ах так, гарантоване підкорення місяця! Танкові та космічні війська!

Загалом на танку було використано кілька методів поразки. Окрім міни ТМ-62 та численних fpv-дронів, видно сліди ПГ-7В, без особливо видимого результату, а також обстрілів 125 мм - тобто з танка.

Окремо хочу сказати, що з тралом і додатковим захистом, особливо на башньому турнірі, цієї втрати можна було б уникнути, але, на жаль.

З окремої статистики зазначу, що за 2 місяці, протягом яких було знищено 2 М1А1 Абрамс та 2 пошкоджено, російські окупаційні війська втратили 10 знищених Т-90М "Прорив" та 5 пошкоджено. І це лише перевірені втрати.

Олександр КОВАЛЕНКО



Теги:Бердичі, Олександр Коваленко, Абрамс, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar