реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Володимир Хоменко:" Хімволокно" ми могли втратити!"

На прес-конференції після засідання колегії обласної державної адміністрації її голова Володимир Хоменко повідомив, що вирішуються проблемні питання чернігівських підприємств "Хімволокно" та "ЧеЗаРа", як і прилуцького "Білкозину".
На заводі "Білкозин", про який не раз писала "Сіверщина", завезено сировину, проплачено енергоносії, з колективом досягнуто домовленості про початок роботи. Нагадаємо, що підприємство -- єдине такого роду в країнах т.зв. СНД, було продане за часів Кучми російським власникам, які й намагалися довести його до ліквідації. Зусиллями обласної державної адміністрації це вдалося зупинити.

Володимир Хоменко:"Хімволокно" ми могли просто втратити". Небагататослівний голова обласної адміністрації не пояснив, що підприємство олігарх Ярославський продав росіянам...

Голова Чернігівської облдержадміністрації наголосив, що з 28 мільйонів обласного боргу по зарплаті 8 склала "ЧеЗаРа", а 5 мільйонів -- "Білкозин".



Теги:борги по зарплаті, Володимир Хоменко, Хімволокно, Білкозин, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
І все-таки, яким чином вирішується проблема з власністю, чи йдеться про повернення підприємств державі, чи про реприватизацію? Чи стане прецендент із "Криворіжсталлю" врешті-решт нормальною практикою? Шановні журналісти, задавайте такі питання!
avatar