реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Віктор Ющенко має намір сформувати в Раді групу патріотичних сил правого спрямування

Лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко переконаний у тому, що в новому складі Верховної Ради необхідно сформувати групу патріотичних політичних сил правої ідеології. Про це він заявив під час прес-конференції у Львові.
«У парламенті з’явиться група сил, які стоять на демократичній національній платформі. Хотілося б сформувати родину патріотичних сил правого виміру», - сказав Віктор Ющенко.

За його словами, зараз головне завдання – формування правого політичного блоку не лише у парламенті, але і поза парламентом. Така сила потрібна для того, щоб у майбутнього парламенті мати можливість блокувати такі ініціативи, як закон про наклеп чи закон про мовну політику.
«Це задача мінімум. Задача максимум – щоб ця третя сила національного спрямування сформувала національний пакет, порядок денний», - сказав Віктор Ющенко.
Лідер «Нашої України» прогнозує, що за партійними списками до парламенту потратить орієнтовно 40 депутатів, що дорівнює 8-9% підтримки виборців.
«Фракція має мати не менше 40 депутатів – це моя мрія», - сказав Віктор Ющенко.
Він переконаний, що шанси на перемогу патріотичних сил дає те, що 19% українців ще не визначилися із вибором.
«Коли ще перемагати як не зараз, коли кожен п’ятий не визначився» - переконаний лідер «Нашої України».
Окрім того, зауважив він, інші партії не пропонують жодних конкретних програм чи реформ, з яким вони могли б перемагати. Дві основні партії не сформулювали жодної перспективи для країни, при цьому так звана Об’єднана опозиція є «най успішним проектом Кремля». При цьому рівень до політків колишнього помаранчевого табору понизився навіть у базовому західному регіоні. «Сьогодні сказати що ти помаранчевий –це навіть у Галичині бути не в тренді», - констатував лідер «Нашої країни».
«Мене найбільше не влаштовує у виборчій кампанії слабка національна дискусія. Говорять про якісь пенсії, якісь зарплати, але мені це не цікаво. Ви не почуєте порядку денного на 2013-2014 роки», - зауважив Віктор Ющенко.
Він закликав обрати на виборах не осіб, а цінності, навколо яких українцям варто об’єднатися.
Віктор Ющенко переконаний, що «якщо в тебе є віра, ти завжди переможеш. Можливо, не зараз а пізніше. Але переможеш».

Прес-служба "Нашої України"





Коментарі (3)
avatar
1
Тих піввідсотка, що він набере, Свободі може й не

вистачити.
avatar
2
Подобається це комусь чи ні, але ті хто голосуватиме за "Нашу Україну" на цих виборах не буде голосувати за Тягнибока ні при яких обставинах.
Тому нападки на "НУ" збоку деяких ура-патріотів не конструктивні і тільки роз"єднують українство.
avatar
3
«якщо в тебе є віра, ти завжди переможеш. Можливо, не зараз, а пізніше."
avatar