Четвер, 29-Вер-16, 08:40

НовиниРеєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Мова

Меню сайту
Категорії розділу
Анонси подій
Україна сьогодні
Церква
Суспільство
Політикум
Гарячий коментар
Культура. Мистецтво
Погляд
Екологія
Споживач
Медицина
Кримінал
Невідома Україна
Місто
Гаряча точка
Економіка
Село
Тут я живу
Спорт
Подорожі
Проблема
Захоплення
Спецакції
Поради
"Біла Хата"
Від редактора
Хмарка теґів
Наше опитування
Як ви ставитесь до енергетичної блокади Криму?
Всього відповіло: 345
знайомства
Знайомства KISS
Я:
шукаю:
від до
місто, країна:
 
знайомства
ВОНА шукає

ВІН шукає

Друзі сайту

Статистика

Присутніх всього: 9
Гостей: 9
Читачів: 0
 



Головна » 2010 » Грудень » 25 » Смачні рецепти для новорічного столу

20:18
Смачні рецепти для новорічного столу
Новорічний салат
Склад:
6 круто зварених яєць, 5-6 варених картоплин, 2 варені морквини, 2 солоні огірки, яблуко, 250 г зеленого горошку, цибулина, банка майонезу, стручок червоного маринованого солодкого перцю, зелена цибуля, мариновані помідори, цукор, сіль.

Бутербродні маси

Маса із шпротів

Банка шпротів, 100 г вершкового масла чайна ложка лимонного соку, лимон або маринований огірок.

Шпроти розімніть виделкою, розітріть з маслом, додайте лимонний сік і поставте на холод. Подайте на стіл на тарілці, оздобивши масу кружальцями лимона або маринованого огірка. Цією масою можна намазати скибки хліба або маленькі грінки. На кожний бутерброд покладіть півкружальця лимона або маринованого огірка.

Маса з жовтків
2 круто зварених яйця, 100 г вершкового масла, 2 чайні ложки гірчиці, зелена цибуля, сіль.

Жовтки розітріть з гірчицею, додайте масло, сіль і продовжуйте розтирати до утворення однорідної маси. Охолодивши масу, набирайте її чайною ложкою, змоченою в гарячій воді, і тоненькими спіралями кладіть на тарілку, щоб утворилася піраміда. Навколо піраміди посипте нарізаною зеленою цибулею і посіченими білками.

Маса з сиру

200 г чайного сиру або бринзи, 100 г вершкового масла або маргарину, цибулина, чайна ложка гірчиці, пучка кмину, Ч2 чайної ложки меленого червоного перцю, цукор, сіль.

Сир розітріть з маслом або маргарином на однорідну масу, додайте натерту на дрібній тертці цибулю, гірчицю, перець, кмин, сіль, цукор і старанно вимішайте.

Якщо маса надто суха, влийте 1-2 столові ложки сметани. Приготовленою масою можна змазати скибки булки або виробити з неї невеличкі кульки. Дуже красиво виглядають кульки, якщо частину з них обкачати в дрібно посіченому крутому яйці, а частину - в нарізаній зеленій цибулі. Кульки викладіть на капустяному листку і подайте на тарілці.

Новорічний коктейль

Склад:

1/2 пляшки десертного вина, склянка вермуту, 1/2 склянки коньяку, склянка апельсинового соку, склянка виноградного соку, харчовий лід, ягоди з варення.

Рецепт:

Заповніть фужери до третини льодом, долийте по одній частині вермуту, апельсинового і виноградного соку і дві частини вина. Додайте по столовій ложці коньяку. Подайте з соломкою, нанизавши на неї ягідку з варення.

Новорічні пампушки

Склад:

Тісто: 750 г борошна, 7 жовтків, 100 г вершкового масла, 150 г цукру, 0,5 склянки молока, 100 г дріжджів, цедра 0,5 лимона, 0,5 чайної ложки солі.

Начинка: 200 г вишневого або трояндового варення.

Для смаження: 1 кг рослинного сала.

Помадка: 400 г цукру, 0,5 лимона, кілька крапель ромової есенції, 0,5 склянки води.

Для оздоблення: апельсинова цедра.

Рецепт:
Дріжджі з ложкою цукру і борошна розведіть у теплому молоці і поставте в тепле місце для бродіння. Масло розітріть з цукром, додаючи по жовтку. Влийте розчину, всипте просіяне борошно (добре, щоб воно перед тим стояло в теплому місці), вкиньте лимонну цедру, сіль і замісіть пухке тісто. Накрийте його рушником і поставте в тепле місце. Коли тісто вдвічі збільшиться в об'ємі, перемісіть його і дайте ще раз підійти. Тоді частину тіста виложіть на посипану борошном дошку і викачайте корж завтовшки 1 см. До половини коржа склянкою позначте кола. В центр кожного кола покладіть варення без сиропу, накрийте другою половиною коржа і склянкою виріжте пампушки. Складіть їх на посипану борошном дошку і накрийте. Так само зробіть пампушки з решти тіста і всі разом поставте у тепле місце, щоб. підійшли. У глибокій сковороді розтопіть жир. Вважайте, щоб жир не дуже кипів, тому що при швидкому смаженні пампушки всередині можуть залишитися сирими. Кладіть пампушки верхом донизу і посуд зразу ж накрийте покришкою. Щоб навколо пампушок утворився білий обруч, що прикрасить їх, після того як низ пампушок зарум'яниться, обережно переверніть їх виделкою і більше не накривайте. Щоб пампушкам надати святкового вигляду, покрийте їх помадкою, звареною з цукру, води і лимонної цедри. Помадка готова, коли крапля сиропу, спадаючи з ложки, тягне за собою "нитку". У помадку влийте лимонний сік і ромову есенцію. Опісля посипте пампушки дрібно посіченою апельсиновою цедрою і поставте в тепле місце.

Джерело: Ах - диета. ру




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Поради | Переглядів: 4395 | Додав: finka | Теги: страви до Нового року, салати, новий рік | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 2
2 гость   (26-Груд-10 12:29)
Салат Изумрудный

Ингредиенты для "Салат Изумрудный Салаты рецепты "
Ветчина — 200 г
Яйцо — 3 шт
Грибы белые (свежие или замороженные) — 150 г
Сыр пармезан — 100 г
Лук репчатый — 1 шт
Майонез
Соль
Огурец (для украшения) — 2 шт
Рецепт "Салат «Изумрудный»"
Белые грибы отварить (можно заменить на шампиньоны).Ветчину нарезать кубиком.Отварить яйца, почистить и нарезать мелким кубиком.

Лук нарезать и обжарить на небольшом количества растительного масла.

Обваренные грибы нарезать и обжарить на растительном масле до золотистой корочки.

Сыр натереть на терке.

Все ингредиенты смешать (кроме огурцов), посолить, заправить майонезом или сметаной, перемешать. На плоской тарелке сформировать салат горкой. Нарезать тоненькие полоски огурца и начиная с макушки начинаем по часовой стрелке наискось их поочередно вдавливать в салат и до самого низа. Думаю по картинке все понятно. Все салатик готов, приятного аппетита!!!


1 гость   (26-Груд-10 12:25)
Шляпки шампиньонов с сыром
Шампиньоны крупные - 200 г, 1 луковица, 2 яйца, 100 г сыра, 1 ст. л. сухарей панировочных, сливочное масло - 100 г
Грибы промыть, вырезать ножки, шляпки посолить с обеих сторон. Положить в каждую небольшой кусочек масла и начинку.
Начинка: обжарить измельченные лук и ножки грибов, смешать со взбитыми яйцами. Уложить начинку в шляпки, посыпать сухарями и сыром, запекать 10 минут.

Ім'я *:
Email:
Код *:


29-Вер-16
- Чотири Герої України відвідають свято «Седнівська ...
28-Вер-16
- Про вбивць Бабиного Яру
28-Вер-16
- 200 робочих місць створено у Чернігові
28-Вер-16
- У Чернігові - нова мережа транспортного сполучення
28-Вер-16
- Крайня північ на сторожі України
28-Вер-16
- Президент Ізраїлю по-хамськи виступив у Верховній ...
27-Вер-16
- Вас гостинно зустрічає «Седнівська осінь-2016»
27-Вер-16
- Полковник Гребенюк чекатиме на виправдання за орга...
27-Вер-16
- «Повернення до життя»
27-Вер-16
- «Зараз я шкодую, що поїхав навчатися в Польщу”




Завантаження ...




сепаратизм дтп Голодомор МВС ДАІ Мазепа Чернігівгаз єпископ Іларіон рух БЮТ Десна Наша Україна Біла хата Батурин Чернігівщина Корюківка Козелець споживач Олександр Волощук Семенівка Мена митниця Нові Яриловичі США Просвіта Одеса Бахмач УНП ГАЗЕТА Київ Микола Шкурко Катерининська церква городня аварія хабар екологія Податкова ПДВ УПЦ КП УПЦ МП Земля анонс Інтермеццо Львів МНС пожежа армія Тимошенко Бобровиця статистика СБУ Росія фсб податки бюджет КРУ євреї Друга світова війна міліція Грип кримінал Сіверщина конкурс Чернігів ніжин Прилуки прокуратура медицина ющенко Яценюк комуністи Чернігівська митниця Чернігівська область батьківщина Чернігівський район Янукович вибори севастополь українська мова УНР Чернігівська Наливайченко Василь Чепурний Віктор Лазар Сергій Павленко розпад Росії Петро Антоненко Крути Ічня Україна - Росія УІНП нові книги перейменування Левко Лук'яненко Новгород- Сіверський чернігівська Просвіта російсько- українська війна російська агресія Сергій Горобець декомунізація

 Блоґи "Сіверщини"

 

 

 

 


Панорами Чернігова






О.Майшев © "Сіверщина" 2016| Используются технологии uWeb
Пошук
Реклама

Календар
АНОНСИ ПОДІЙ


[29-Вер-16] [Анонси подій]
Чотири Герої України відвідають свято «Седнівська осінь-2016»
[27-Вер-16] [Анонси подій]
Вас гостинно зустрічає «Седнівська осінь-2016»
[24-Вер-16] [Анонси подій]
"Круглий стіл" до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського
[22-Вер-16] [Анонси подій]
Іван Просяник відкриває виставку "Коловрат Неба"
[20-Вер-16] [Анонси подій]
Сашко Лірник буде у Чернігові
[20-Вер-16] [Анонси подій]
Виставка "З Черніговом у серці"
[20-Вер-16] [Анонси подій]
Пам'яті жертв Бабиного яру
Афіша

Погода
Новини
[29-Вер-16] [Анонси подій]
Чотири Герої України відвідають свято «Седнівська осінь-2016» (0)
[28-Вер-16] [Гарячий коментар]
Про вбивць Бабиного Яру (0)
[28-Вер-16] [Місто]
200 робочих місць створено у Чернігові (0)
[28-Вер-16] [Місто]
У Чернігові - нова мережа транспортного сполучення (0)
[28-Вер-16] [Україна сьогодні]
Крайня північ на сторожі України (0)
[28-Вер-16] [Гарячий коментар]
Президент Ізраїлю по-хамськи виступив у Верховній Раді (0)
[27-Вер-16] [Анонси подій]
Вас гостинно зустрічає «Седнівська осінь-2016» (0)
[27-Вер-16] [Кримінал]
Полковник Гребенюк чекатиме на виправдання за організацію розгону Євромайдану до 7 листопада (0)
[27-Вер-16] [Суспільство]
«Повернення до життя» (0)
[27-Вер-16] [Суспільство]
«Зараз я шкодую, що поїхав навчатися в Польщу” (0)
Реклама


Останні статті
[24-Вер-16] [Невідома Україна]
Хто, коли і як загинув у Бабиному Яру. (0)
[12-Вер-16] [Невідома Україна]
Створення загороджувальних загонів у стрілецьких дивізіях у 1941-му (0)
[19-Сер-16] [Невідома Україна]
Підрив Дніпрогесу радянськими спецслужбами (1941) (0)
[17-Сер-16] [Політикум]
Агресія Росії проти України – випадковість чи закономірність? (0)
[03-Сер-16] [Невідома Україна]
Попередник Сікорського (0)
[29-Лип-16] [Невідома Україна]
Хрещення Русі: зазіхання москалів і таємна зброя українців (0)
[25-Трав-16] [Невідома Україна]
Блюхер у Шатурі в змаганні з "Могилою глитая" у Лосинівці (0)
Пошук YouTube
Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
trezvo(33), Vyborets(29), Aver_S(40)
Вітаємо!


Пошта
Логін:
Пароль:
(що це)
реєстрація скриньки
Інтернет-портал "Сіверщина" не є копією друкованого видання
При використанні матеріалів гіперпосилання на siver.com.ua є обов'язковим.