реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сесія пройде в закритому режимі

Після консультацій із депутатами голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко підписав розпорядження про скликання позачергової сесії ради. Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Потреба в проведенні сесії викликана необхідністю ухвалення рішень щодо забезпечення фінансування комунальних некомерційних підприємств та комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради в умовах впровадження реформи фінансування системи охорони здоров'я (другого етапу) та питань стосовно протидії поширенню коронавірусу COVID-19.

Голова обласної ради повідомив, що і засідання президії та постійних комісій, і сама сесія пройдуть у закритому режимі – на виконання рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та постанови Кабінету Міністрів України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. На сесії будуть тільки депутати та запрошені посадові особи, потрібні для розгляду питань порядку денного. А для інформування населення буде організовано онлайн- трансляцію засідань. Дата проведення сесії не повідомляється.



Теги:Ігор Вдовенко, короновірус, Чернігівська обласна рада, паніка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar