реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ в Одесі знову займається Марковим

В 30-градусну спеку Одеса опинилася перед загрозою потопання у відходах. Це сталося звадяки відомому ненависнику України, лідеру угруповання "Родина" Ігорю Маркову. Ним вже займалося СБУ за президентства Ющенка, але при новій владі переслідування було припинено і Марков благополучно повернувся в Україну продовжувати свої темні діла.

Як повідомляє сайт "Взгляд из Одессы", люди Маркова захопили КПП підприємства побутових відходів "Дальницькі кар"єри" і зі сміттєзвалища видворили всіх працівників. Натомість завели туди свою техніку.

"Відбувається захоплення міського комунального підприємства", -- сказав заступник міського голови Микола Сердюк. Люди Маркова здалеку показали ксерокопію якогось рішення суду. Але ж навіть якщо воно є, то його виконання має відбуватися за участю судового виконавця і при попередженні зацікавлених сторін.

До врегулювання конфлікту знову підключилася Служба безпеки України.


Одеський журналіст Дмитро Бакаєв (телекомпанія “Круг») у своїх розслідуваннях довів, що коли сміттєзвалище належало Маркову, там в якості рабів працювали бездомні. Непокірних убивали і заривали там же. Тому Марков і боїться, що при належності сміттєзвалища будуть знайдені їх останки.
Повний варіант статті тут: http://od-news.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10387&Itemid=2




Теги:сміттєзвалище, рейдерство, Марков, СБУ, Одеса


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
То что сделали эти негодяи -это обыкновенный фашизм. В такую жару захватить свалку, не пускать мусорозборочные машины при помощи наших ,,славных" стражей порядка вот лицо Маркова. Следует весь мусор снести под окна его дома.
avatar
2
Ой, як воно воняє...
avatar