реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія отримала перші трупи окупантів зі Слов'янська

За повідомленням сайту Цензор.НЕТ з посиланням на активіста Руслана Андрійка, у Слов'янську під час проведення антитерористичної операції підтверджена інформація про вбивство трьох терористів. Двоє з них - громадяни РФ.

Російські терористи у Слов'янську вбили на блок-посту двох офіцерів СБУ та прямо в місті розстріляли машину з двома невідомими цивільними. Знайдено бейджик з позначкою журналіста.

Російські терористи продовжують утримувати приміщення міліції у Слов'янську.

«За даними розвідки за останній місяць агенти спецслужб Росії почали масштабну операцію. Росія збільшила військовий контингент біля кордону, відправляються підривні групи в складі 10-20 агентів спецслужб та ГРУ. Україна має докази причетності спецслужб Росії до ситуації, яка зараз склалась на сході країни. Російських громадян щоденно затримує СБУ. Є десятки фактів. Вони всі арештовані, а їхні свідчення доводять існування мережі диверсантів. Також причетність Росії доводять і радіоперехоплення переговорів сепаратистів. Вони використовують зброю, яка знаходиться на озброєнні виключно російської армії. Та сама тактика, що й в Криму», - заявив представник України в Радбезі ООН.

«Вони намагаються озброїти якнайбільше цивільних. Є відео збройних нападів на відділки міліції в Слов’янську і Краматорську. Вони не залишають сумніву, що це терористи, а не мирні протестувальники», - відзначив Сергеєв.



Теги:Україна - Росія, російська окупація, Слов'янськ, Донецька область, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar