реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штурм терористів у Слов'янську

Сьогодні нарешті почалася наче справжня антитерористична операція у Слов'янську проти російських окупантів і їх посібників.

Українські силовики знищили 5 блок-постів терористів, є вбиті поранені серед них. Один український військовий також поранений.

Міноборони також повідомляє, що у ході проведення антитерористичної операції були поширені листівки, в яких населення закликають дотримуватися спокою, по можливості не залишати свої будинки, не відпускати дітей без нагляду батьків на вулиці міста, не піддаватися на провокації і не виконувати злочинні накази представників самопроголошеної незаконної влади.

За інформацією з джерел у АТО, самопроголошений мер Слов'янська Пономарьов оголосив про "розстріл на місці кожного, у кого буде виявлена ​​ця листівка".

СБУ обнародувала раіопереговори терористів, де вони обговорюють вбивство депутата Горлівської міської ради Рибака, який зірвав прапор самопроголошеної "Донецької республіки". Його знайшли мертвим у воді з розпоротим животом.

Над Слов'янськом кружляють вертольоти, які, певно, контролюють пересування військових. У місто зайшла українська бронетехніка.



Теги:антитерористична операція, мвс, російська окупація, Слов'янськ, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar