реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Росія вичерпується?

Цей текст - цілковита конспірологія, і прошу саме так її сприймати. Останнім часом я бачу певну дивину в діях російського керівництва і вона змушує мене замислитися. Я знаю, що становище ЗСУ на фронті - важке. М'яко кажучи. Проте.

А чи таке вже гарне становище Росії? Що як вся ота істерія, яку ми спостерігаємо з боку Москви, це агонія класу "пан або пропав"?

Що як переможні заяви Москви - лише блеф, за яким шалені проблеми?
Дивіться самі. В Москві не гірше нашого знають про реальну ситуацію в Україні, а вона кисла. Продовження війни об'єктивно працює проти Зеленського. Армія втомлена - і армія вимагає аби їй прислали заміну. Заміну прислати можна лише в один спосіб - почати мобілізувати виборців Зеленського.

А тут ще й кредитори України ожили. Тобто - реальний стрибок інфляції. А тут ще й вибори в США на підході, і чималі шанси бути обраним має Трамп, який не приховує своїх симпатій до Путіна.

За логікою, що має робити Москва? Очевидно - тягнути час. Бо час за всіма розкладами працює саме на неї. Хай мовляв, переможе Трамп, а там!...
А що реально робить Москва?

По-перше, вона ціною неймовірних втрат повзе вперед. На минулому тижні окупанти встановили рекорд - втратили 7800+ своїх. Повторюю - це за один тиждень. У попередні тижні було дещо менше. Але разом цифра неймовірна - Москва старанно доповзає до півмільйона втрат. І задля чого такі неймовірні зусилля?
Так, ворог захоплює наші населенні пункти і кожна назва болем відгукується в наших серцях. Але. Ми ще й досі контролюємо більше третини Донецької області. Якщо повзти тими темпами, якими вони повзуть зараз, на захоплення всієї області їм знадобиться явно більше року!

По-друге, Москва силиться загнати до свого війська якомога більше своїх підданих (які вони громадяни, нафіг?) При чому, до армії РФ призовників заганяють не лише силою, а й чималими грішми. За підписання контракту з російським Міністерством війни пропонують разово від 400 тисяч (Брянськ) до мільйона рублів (Краснодарський край та Нижній Новгород. Таким баблом розкидаються лише в одному випадку - коли під ногами горить земля. Тобто...

По-третє, ви звернули увагу з якою частотою Москва почала завдавати нам ракетні удари? І як часто їх ракети стали прилітати по житлових будинках? Це очевидне залякування від безсилля. Думаю не треба згадувати, що кожен такий залп обходиться Росії в гроші яких ми з вами навіть не розуміємо. Навіщо, якщо на Росію працює час?
Звісно Захід відновлює допомогу нам, але очевидно, швидко та допомога не надійде, а F-16 не стануть панацеєю від всього. Проте. Очевидно, в умовах коли час сам працює на Москву, в інтересах Москви вдавати з себе миротворця і водночас сварити західні еліти між собою. Натомість.

Спершу на "Файненшл Таймс" виходить стаття, що Росія планує теракти по всій Європі. І майже синхронно зі статтею Росія оголошує навчання свого південного військового округу із застосуванням ядерної зброї.
Тобто одним махом Путін підтверджує все про що роками говорить українська дипломатія і наші друзі на Заході - Путін небезпечний. Смертельно небезпечний.

Я бачу, Росія діє так, ніби її літній наступ це "паслєдній і рєшитєльний". Мовляв, або зараз - або ніколи. Але чому?

Я маю кілька версій, що саме викликає таку нервозну поведінку Росії. Перша - економічна. Певно фінансове становище всередині Росії знаходиттся на межі і Москва має всі шансти стикнутися з повноцінною відсутністю грошей. Тут доречно згадати удари по російських НПЗ.

Друга причина - позиція Китаю. Певно, в Москві про позицію Сі Цзинпіна знають щось таке, що означає - час вичерпаний.

Нарешті, третє. Москва сильно не впевнена в перемозі Трампа. Якщо так - час працює не на Росію, а на нас.
Що там насправді в них робиться - скоро дізнаємося. Наразі ж я переконаний - треба триматися. Шкода буде втратити перемогу в одному кроці від неї.

Дмитро "КАЛИНЧУК" - ВОВНЯНКО



Теги:Дмитро Калинчук- Вовнянко, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar