реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Маскують своїх...

Вже не один раз росіяни маскували свою агентуру серед українців, яких вони або подавали до розшуку, або накладали санкції, або заочно судили. Це така собі "легалізація" в українському соціумі для глядачів телебачення.
Зараз росіяни пишуть що оголосили у розшук екс головнокомандувача ЗСУ Хомчака.

Насправді, важко знайти людину, яка з 2014 року зробила більше для послаблення ЗСУ. Від прийняття рішення по Іловайську, що стало самою медійною трагедією до 2022 року, втечі звідти. І закінчуючи "оптимізацією" ЗСУ з 19 по 22 рік. Коли форматувалися підрозділи, зменшувалась боєздатність механізованих бригад, та всякі розведення та розмінування.

Задача головнокомандувача ЗСУ переконати верховного головнокомандувача (президента) в рішеннях, які повинні бути на користь ЗСУ та підсилювати державу. А не сліпо виконувати те, що надула в вуха цивільного президента російська агентура. А Хомчак, якраз навпаки, не просто виконував, а ще й пропонував як то все зробити як найефективніше з точки зору РФ. Якщо Хомчака оголошено у розшук у РФ, то це скоріше тільки для того, щоб нагородити, або виплатити гонорар.

Роман ДОНІК



Теги:Роман Донік, Хомчак, агенти Москви, Іловайськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar