реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Роковини Президента

Рік тому Віктор Янукович склав присягу на вірність українському народу. Присягу складав на Пересопницькому Євангелії та Конституції України. Питання: якщо він змінив Конституцію (повернуто до дії Конституції 1996 року часів Кучми), то присяга лишається чинною?

За рік ми дізналися, що, виявляється, Президентом обрали собі … поляка: за зізнанням самого В. Януковича, рід його батька походить з литовських поляків, а мати — з Росії.

Уряд сформовано з прем’єра-росіянина Азарова, віце-прем’єрів єврея Колесникова, росіянина Тихонова, молдаванина Тігіпка, що по ночах читає Булгакова (ось звідки стимул до реформ), міністра освіти єврея Табачника, який зве себе малоросом, міністра внутрішніх справ Могильова — росіянина, що так і не спромігся вивчити нашу мову… Хто назве цей уряд українським?

За минулий рік в економіку Кіпру та інші офшорні зони з України вкладено 30 мільярдів гривень. На президентську резиденцію «Синьогора» торік освоєно 10 мільйонів гривень, на цей рік заплановано 23. Далі краще не продовжувати…




Теги:Тігіпко, національність, річниця Президента, Уряд, євреї


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
А чому в 2010 голосували за Януковича? Невже не зрозуміло було, що Ющенко, а з ним і "Наша Україна", і Тігіпко,іЯценюк грали в піддавки Януковичу! А тепер всі праведні! Жовтень 2012 покаже "ху є ху". А, покамість, терпімо?
avatar
2
Анатолий! Предложите, пожалуйста, своего кандидата в президенты. Интересно было бы узнать.
avatar
3
Шановний Тарасе! Як тільки об"являть кастінг, то побриюсь і запропоную себе! Приготую програму, лапшу, спонсорів і вперед! Так що, чекайте до 2015 і "всё будет хорошо, всё будет хорошо, я это знаю!"
avatar
4
Ну-у, если Вы побреетесь, то тогда конечно, мы все будем Вас ждать. Теперь я спокоен. До встречи в 2015 году. smile
avatar
5
Даёшь кастинг в Президенты! Трёхдневная щетина и свита спонсоров с кастрюльками лапши в руках -- привествуются! Спешите видеть! Такого ещё не было! Места в первых рядах кастингового зала -- для элиты. Билеты -- уже сегодня. Дорого. За подробностями -- к Анатолию.
avatar
6
Классно сказано!!! biggrin
Но, чур, я первый за билетами!! tongue
avatar