реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Про свободу слова і неприпустимість закриття каналів Прямий, П’ятий і Еспресо

348 депутатів ВР- а це конституційна більшість- підтримали заяву про свободу слова і неприпустимість закриття каналів Прямий , П’ятий і Еспресо.
Яких волюнтарістським рішенням концерну РРТ відключили від Т2. Не менш волюнтаристським рішенням відповідальних за інформаційну політику, патріотичні і високопрофесійні колективи цих каналів так і не долучили до спільного марафону і не надали слот в ефірі. Там продовжують вчити країну єдності колишні ведучі з пулу проросійських телеканалів і ті, хто роками вмикали і свої ток-шоу російських «лібералів» і розповідали, що мову на хліб не намажеш та вибачалися перед українцями за свою брехню під час Майданів.
Європейська Солідарність дякує ВР, колегам з фракцій Слуга Народу, Батьківщина, Голос, груп Довіра і За майбутнє, які одноголосно висловилися проти цензури і закриття телеканалів.
Це потужний сигнал спільності наших поглядів на те, що Україна - це демократична країна.
Ми звертаємося до уряду, ОП, концерну РРТ, Нацради з питань телебачення і радіомовлення, профільного міністерства культури і інформації ф виправити цю помилку, цю інформаційну диверсію проти України і негайно повернути канали в Т2, долучити їх колектив до марафону і виділити відповідний слот.
Парламент в парламентсько- президентській республіці своє слово сказав! Чекаємо дій уряду і інших інституцій!

Ірина Геращенко



Теги:Верховна Рада, Ірина Геращенко, п'ятий канал, свобода слова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar