реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Північ Луганщини прогнала російських провокаторів

5 травня 3 мікроавтобуси та 2 легкових автомобіля з «гінцями» луганських сепаратистів, озброєні автоматичною зброєю, приїжджали в Сватове з метою схилити місцеву владу і, по можливості, населення до проведення 11 травня референдуму «Луганської народної республіки». Про це повідомляє “Східний варіант” з посиланням на facebook блогера Сергій Іванов.

«На кордоні Старобільського та Сватівського районів їх зустріла офіційна делегація посадових осіб, представників самооборони і правоохоронних органів Сватівщини. При цьому особовий склад самоооборони Старобільська та Сватове, що нараховує кілька сотень небагатослівних здорових українських чоловіків, був негайно піднятий в рушницю, про що колоради, зрозуміло, відразу узнали», – пише Іванов.

За даними джерел блогера, переговори були нетривалими, після чого представники сепаратистського руху ретирувалися в Луганськ.

За його даними, місцеве населення категорично проти проведення «псевдонародних референдумів», «псевдонародного ополчення» і армії з триколорами, а також усіляких «псевдонародних губернаторів».

«Найманцям і зрадникам настійно рекомендувалося забути цей маршрут раз і назавжди, бо мальовничі сватівські і старобільські пейзажі бувають однаково привітні далеко не до всіх», – написав він.



Теги:сепаратисти, Сватове, російська окупація, Луганська область


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Бля! Это шо у армии нет патронов чтобы перестрелять этих гопников, зэков и наркоманов!
avatar