реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Перший заступник голови облради захищає хабарника і комунобарельєфи

Перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук прогнозовано висловився проти арешту головного санітарного лікаря області Миколи Донця, з яким його пов'язує давній "бізнес", і проти знесення комунобарельєфів відповідно до закону про декомунізацію. Все прогнозовано... Про це пише сайт ЧеLine

Про затримання головного санітара області

— Ми уже на Чернігівській землі пережили один обшук і арешт. Це було тільки у ветеринарній медицині. Зараз головний санітарний лікар. І за його керування наша санстація була одна із найкращих в Україні. І це ще треба довести чи винний він чи ні. Я не можу такого говорити про людину. Буде розслідування, буде суд і тільки суд у праві виносити свій вирок.

Ми шукаємо не тих, хто краде у великих розмірах. Хто розкрадає нафтопродукти. Де вони оті «золоті прокурори»? А ми ловимо маленьких рибок, щоби відволікти від тих злочинних дій, які на сьогоднішній день робить наша влада.

Про Болдинські барельєфи

— Не можна плювати у «криницю історії» — ми з нею жили вісімдесят років. Чого ми з цею декомунізацією паплюжимо все, не знаємо де її приткнути цю декомунізацію. Люди створювали пам’ятки історії.

Поїдьте у Париж, там стоять пам’ятники усім імператорам і ніхто нічого не зносив. Володимиру Іллічу Леніну пам’ятник стоїть у центрі Парижа і ніхто не зносить. Хай він буде демоном, деспотоп, вампіром, ким би він не був. Але там ходять люди і дивляться. Це ж історія.

Велика соціалістична революція — вона ж була у нашому житті ми ж нею жили. Держава існувала і хто дає право її паплюжити .А де гарантія, що пройде десять років і знову будемо паплюжити пам’ятки, які ще жодного не створили.

У 17 році, що було тоді? Теж зносили пам’ятники тодішніх лідерів і поставили своїх вождів. А зараз – те ж саме. Історія дала свій зворотній удар.



Теги:Валентин Мельничук, декомунізація, хабарник, Чернігівська обласна рада, Микола Донець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar