реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чиновники, що накручують місту свої лічильники

Високопосадовцем, який при оплаті водопостачання систематично занижував покази свого квартирного лічильника, «назбиравши» таким чином 800 кубометрів неоплаченої води, виявився перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Загалом, чиновник заборгував 14 тисяч гривень.

Про це Високому Валу стало відомо із власних джерел, які заслуговують на довіру.

Нагадаємо, цей факт без згадування прізвища високопосадовця сьогодні, 27 червня, під час розширеної наради озвучив міський голова Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОДИН ІЗ ЧЕРНІГІВСЬКИХ ВИСОКОПОСАДОВЦІВ «ЗЕКОНОМИВ» НА ОПЛАТІ ЗА ВОДУ 14 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Він припустив, що чиновник планував «вирішити» це питання з якимось недобросовісним контролером шляхом «підкручування» лічильника.

В інформаційній службі «Чернігівводоканалу» Високому Валу відмовились називати прізвище чи хоча б посаду чиновника, посилаючись на захист персональних даних.

Зазначимо, що відповідно до електронної декларації, Валентин Мельничук володіє двома земельними ділянками у Брусилові Чернігівського району, квартирою у Чернігові, площею 43 квадратних метри та житловим будинком на майже 250 «квадратів» в обласному центрі.

Окрім цього, має автівку «BMW E84 X1 xDrive20d» 2014 року випуску.

Торік він отримав понад 256 тисяч гривень зарплати, 261 тисячу гривень пенсії від ПАТ «Сан Інбел Україна» та 198 тисяч гривень пенсії від держави.

Також він разом з дружиною тримає на банківських рахунках понад 640 тисяч гривень.

Що цікаво, Мельничук є не єдиним порушником серед чернігівських високопосадовців.

Приблизно таку ж суму шкоди «Чернігівводоканалу» завдав і перший заступник міського голови Михайло Шостак, в помешканні якого виявили незаконну врізку до мереж.

Згодом чиновник таки підключився до мережі офіційно.

Згідно із декларацією Шостака, він має у Чернігові квартиру на 35 квадратних метрів, житловий будинок, площе 231 «квадрат» та земельну ділянку, площе 948 «квадратів».

Також у нього є автівка «SUBARU FORRESTER» 2006 року випуску. Торік він отримав 210 тисяч гривень зарплати, а на банківських рахунках тримає 750 тисяч гривень. Високий Вал



Теги:Валентин Мельничук, Чернігівоводоканал, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar