реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міський голова дав інтерв'ю китайській телерадіокомпанії

Чернігівський міський голова Олександр Соколов дав інтерв'ю журналістам китайської державної телерадіокомпанії "China Business Network".

Питання директора центрального офісу телеканалу CBN TV (м. Пекін) Чжоу Сінь стосувалися співпраці Чернігова з китайським містом Усі, залучення іноземних інвестицій, а також перспектив створення китайських підприємств у регіоні. О.Соколов позитивно оцінив роботу представництва Чернігова в Усі, а також висловив переконання, що відповідне представництво китайського міста відкриється найближчим часом у Чернігові.

"Ми продемонстрували приклад, що муніципальні об'єднання можуть працювати напряму, без посередників", - сказав він.
Також китайські журналісти відвідали місцеві підприємства – Чернігівське відділення "САН ІнБев Україна" та ЗАТ "Камвольно-Суконна компанія "Чексіл".

Візит представників телерадіокомпанії "China Business Network" відбувся у рамках вивчення торгово-економічного та інвестиційного потенціалу України з метою випуску циклу програм про перспективи співпраці між Китаєм та Україною на міждержавному і регіональному рівнях.

Керівництво китайської телерадіокомпанії звернулося до Генерального Консульства України в Шанхаї (Китай) з проханням порекомендувати регіон України, який веде активну торгово-економічну співпрацю, а також прагне гідного медіапредставлення на теренах Китаю. Працівники Генерального Консульства України в Шанхаї, які тісно співпрацюють із Постійним Представництвом м. Чернігова в м. Усі, порадили саме Чернігів як перше місто для відвідування та підготовки відповідного матеріалу.

Довідка: Китайська державна телерадіокомпанія "China Business Network" створена у 2003 році як основна складова найбільшої в КНР Корпорації "Шанхайська Медіа Група". За вісім років діяльності CBN перетворилася в найбільший китайський медіа холдинг, що своєю діяльністю охоплює усі види засобів масової інформації (телебачення, радіо, газети, журнали, веб-сайти і т.д.).

Компанія постійно знаходиться на передовій медіа-індустрії та інституційних інновацій. На сьогодні CBN створює китайську інформаційну ділову мережу світового масштабу, а також планує стати найбільшим і найпотужнішим інформаційним агентом Китаю у сфері фінансового та комерційного обслуговування. У той же час, компанія CBN уже стала найбільшим бізнес відео-порталом китайськомовних ЗМІ.

Ірина СИНЕЛЬНИК



Теги:Україна - Китай, Чернігів, Усі, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar