реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Ми маємо повернути ядерний статус" - нардеп Марцінків

3 та 4 травня 2014 року керівник Чернігівського обласного виборчого штабу Олега Тягнибока, народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків провів зустрічі з мешканцями Варвинського та Бобровицького районів.

Протягом двох днів свободівець провів чотири зустрічі, на яких відзвітував перед громадою про свою депутатську діяльність та представив передвиборчу програму кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока.

Даючи відповідь громаді смт. Варва стосовно процесу люстрації та покарань за вчинені злочини, свободівець наголосив на необхідності боротися з виведенням капіталів в офшори, зокрема шляхом перегляду угод про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна. Терміново слід ухвалити антикорупційний закон про контроль не тільки доходів, але й видатків державних посадовців та членів їхніх сімей.

На зустрічі з народним депутатом мешканців сіл Кобижча та Нова Басань, що на Бобровиччині, турбувало питання державної безпеки та захисту від зовнішнього ворога. Парламентар відповів, що це можна забезпечити шляхом повернення Україні ядерного статусу. "Ми маємо залишити за собою право на відновлення ядерного статусу України у зв'язку з порушеннями Будапештського меморандуму Росією. Маємо відновити тактичний ракетно-ядерний арсенал та звернутися до США та Великої Британії, аби вони посприяли та допомогли ядерній програмі України", – зазначив Руслан Марцінків.

У місті Бобровиця депутат-свободівець наголосив на необхідності відновити престижність служби у ЗСУ та инших військових формуваннях. Руслан Марцінків повідомив про необхідність збільшення грошового утримання військовослужбовців та розв'язання проблеми забезпечення їх житлом шляхом надання державою пільгових кредитів на його придбання.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Бобровиця, ядерний статус, Руслан Марцінків, свобода, Кобижча


Читайте також



Коментарі (0)
avatar