реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Кожен сам собі чарівник

Якщо вам чогось у житті бракує: здоров’я, радості, любові, гарних стосунків, матеріального достатку тощо, не чекайте, що їх вам хтось дасть чи хоча б скаже, де взяти. Бо лише ви самі можете докопатися до їх джерела і самостійно досягнути всього, чого вам бракує.

Для цього не потрібно мати вищу медичну освіту, бути родичем Рокфелера чи володіти знаннями гіпнотизера. Слід лише відновити в собі здатність розуміти сигнали свого організму, читати знаки Всесвіту і чути голос Бога. Це те, з чим народилися всі люди, але в більшості випадків утратили внаслідок різних чинників: матеріалістичного виховання, власних помилок, негармонійних думок тощо. Однак ніколи не буває пізно, щоб «розкопати» свої здібності, дані людині Богом. Варто лише захотіти.

Як це зробити? У цьому допоможуть фахівці Української академії цілительства. Генеральний директор академії, лікар-кардіолог, фахівець з народної та нетрадиційної медицини Сергій Герасимович Бінат об’єднав під дахом цього закладу унікальних фахівців, які володіють рідкісними методиками зцілення тіла і життя людини через її душу. Багато з них мають вищу медичну освіту, є спадкоємцями і продовжувачами династій цілителів, учнями відомих у світі вчителів східних практик, авторами власних оригінальних розробок тощо. На рахунку кожного сотні врятованих людських життів і доль. І всі готові ділитися своїм досвідом і знаннями з іншими. Бо вважають, що людина прийшла в цей світ, щоб зробити його кращим.

Сьогодні продовжуємо репортаж з міжнародної конференції «Реалізація Божественної суті людини на Землі», яка наприкінці минулого місяця відбулася в Українській академії цілительства.

ВІДНОВІТЬ ЗВ’ЯЗОК ІЗ ВИЩИМИ СИЛАМИ

Отже, як отримати «доступ» до усіляких благ? Існують два способи пізнання світу та отримання потрібної для людини інформації, — розповів у своєму виступі лікар-невролог, цілитель Віталій Прокопів. Перший спосіб: за допомогою розуму й органів чуття (слух, зір, нюх, тактильні відчуття, смак). Ця інформація йде в ліву півкулю головного мозку, обробляється, синтезується і стає основою для логічного сприйняття. Але в такий спосіб ми сприймаємо світ за формою, а не за його змістом.

Другий спосіб: отримувати знання через енергоінформаційний канал, який пов’язаний із правою півкулею. Можливість відчувати енергії дається від народження всім живим істотам. Її протягом усього свого життя зберігають тварини, рослини, мінерали. У людини ж енергоінформаційний канал часто закривається внаслідок хаосу думок (протягом дня виникає близько 60 тисяч думок). Тим часом саме через нього людина отримує справжні знання і чує волю Божу. Тому їй конче потрібно очистити цей шлях отримання інформації. Коли людина починає усвідомлювати свою Божественну сутність, у неї зникають страх і сумніви, вона стає спроможною реалізувати будь-яку свою мрію.

Щоб відкрити свій енергоінформаційний канал, передусім потрібно позбутися 5 психологічних блоків: песимізму, заниженої самооцінки, ненависті до себе, страху, тривоги. Це можна зробити за допомогою такої вправи з перепрограмування.

1. Розслабтеся: прийміть зручне положення, заплющте очі, зробіть 3 глибокі вдихи і видихи.
2. Подумки повторіть: «Я часто схильний до тривожних думок з будь-якої причини. Я більше не хочу хвилюватися, а хочу завжди бути впевненим у собі. З кожним днем я стаю більш упевненим».
3. Уявіть себе в тривозі і закресліть подумки цю картинку або зітріть її.
4. Уявіть себе впевненим і спокійним.
5. Розплющте очі та уявіть себе впевненим і спокійним.

Ця вправа та інші методи, про які розповідає Віталій Михайлович своїм пацієнтам, а також слухачам семінарів, допомагають людині позбутися хвороб. Адже кожна клітина, кожен орган у нашому тілі має свідомість, яка перебуває під впливом Вищої свідомості. Тіло здорове, якщо свідомість здорова.

Остання є запорукою і життєвого успіху. Тож зверніть увагу на свої думки й емоції. Зокрема, позбудьтеся таких висловів: «Я спробую зробити, я спробую встигнути тощо». Коли людина говорить «я спробую», вона дає собі дозвіл на невдачу. Якщо ж говорити ствердні «я зроблю, я зможу, я виграю», підсвідомість отримує наказ, який знайде можливість реалізувати наміри. І ще одна порада: збираючись на важливу для вас зустріч, плануючи якісь події, наповніть їх подумки позитивною енергетикою, таким чином ви запрограмуєте їх на успіх.

Використовуючи силу своєї підсвідомості, відкривши енергоінформаційний канал, ми приходимо до головної мети — наблизитися до образу і подоби Божої, одухотворити свою душу і пролити цей потік у матеріальний світ, гармонізуючи його, наповнюючи енергією любові, радості і щастя.

ДІАГНОСТУЄ ПРИЛАД-ЯСНОВИДЕЦЬ

Яку енергію людина випромінює у Всесвіт, а відповідно, які події формує у своєму житті, як програмує роботу своїх внутрішніх органів та систем, можна продіагностувати за допомогою аурокамери. Аура — це енергетичне (електромагнітне) поле людини, яке вона випромінює, як і будь-який інший живий об’єкт. Уперше ефект світіння живих істот помітив у 1777 році професор Ліхтенберг. Через століття воно було зафіксоване на фотоплівці і отримало назву «фігур Ліхтенберга». Російські вчені подружжя Кірліан були першими, хто сфотографував світіння людини. Пізніше вони створили прилад, який дає змогу за кольором, інтенсивністю випромінювання та іншими параметрами електромагнітного поля людини діагностувати її фізичний та психоемоційний стан. Про це розповіла фахівець з діагностики аури, психолог і цілитель Тетяна Коновалова.

Немає поганих чи хороших аур, — стверджує Тетяна Михайлівна. Вони просто свідчать про самопочуття людини на рівні тіла і думок на даний момент. Головне, щоб аура не мала прозорих, стоншених місць. Ауру можна порівняти зі шкаралупою яйця — це захисний шар товщиною 5—10 см. Людину з міцним «коконом» важко уразити чи образити, негатив від неї відскочить і повернеться до того, хто його послав. Колір аури може бути різний: червоний, синій, зелений, бузковий тощо. Уже за цим показником можна визначити характер людини. Приміром, темно-червоний свідчить про те, що власник аури працелюбний, енергійний реаліст, який ставить за головну мету виживання; зелений — про гармонійність, товариськість, метикуватість, учительські здібності, білий — одухотвореність, урівноваженість, здатність творити, схильність до фантазування тощо.

Як зміцнити енергетичне поле, вирівняти ауру? Людину можна порівняти з антеною, яка посилає у світ вібрації. Якщо вони зі знаком «плюс» (любов, вдячність, прийняття, віра), частота випромінювань людини автоматично зростає і аура стає густою і щільною. Якщо ж домінують думки зі знаком «мінус» (гнів, образа, заздрість, страх тощо), енергетичний шар виснажується і людина стає відкритою до всіляких неприємностей.

Знімок аури дає можливість діагностувати, який енергетичний центр заблоковано, в якому місці в неї є пробоїни, відтік енергії, а отже, які органи недоотримують потрібного підзарядження, тож невповні виконують свої функції, хворіють.
Крім того, за допомогою аурограми можна визначити схильності, здібності й таланти людини, а також те, наскільки вона реалізує їх у своєму житті.

Ця програма дає людині чудовий поштовх до саморозвитку і самозцілення. Люди, які після сеансу починають працювати над собою, позбуваються фізичних захворювань, досягають поліпшення в усіх сферах життя.

Тетяна Михайлівна, як психолог і цілитель, має у своєму арсеналі багато практичних і доступних рекомендацій, які допомагають радикально змінити життя. На конференції вона поділилася деякими з них. Ось одна з її порад. Створіть в уяві свій образ, наділивши себе всіма якнайкращими рисами, які ви б хотіли бачити в собі (розумний, сміливий, радісний, милосердний, великодушний, рішучий, наполегливий, молодий, здоровий, красивий і т. ін.) і намагайтеся якнайчастіше подумки відтворювати його. Особливо тоді, коли виникають негативні думки. Через деякий час такої практики ви помітите, що змінилися і ви, і ваші життєві обставини.

ОСНОВУ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ ЧЕРПАЙТЕ В РОДИНІ

Людина — істота суспільна. Тому не може вибудовувати своє щастя відокремлено від людей, які її оточують. Передусім, від своїх рідних і близьких — тих, з ким їй було суджено народитися в одній сім’ї, бути пов’язаною кров’ю і плоттю. Цьому питанню було присвячено доповідь виконавчого директора Української академії цілительства, практичного психолога Наталії Бензионович.
Сім’я — це дивовижно тонка система, частиною якої є кожен член сім’ї. Доля одного пов’язана з долею іншого. Далеко не всім відомо, що порушені стосунки між родичами часто є причиною усіляких життєвих невдач, серйозних захворювань. Хоч як це парадоксально, але 50% наших проблем не пов’язані з тим, що сталося особисто з нами. Вони прийшли з роду. Практика показує: якщо людина не вивчила життя своїх батьків і прабатьків, не зрозуміла причин їхніх життєвих проблем, то вони переходять у її особисте життя, примушуючи проживати нерозв’язані задачі роду. Адже кожна людина приходить у той чи той рід, сім’ю не випадково, а відповідно до стану своєї душі та своїх завдань.

Досить часто доводиться бути свідком осудження дітьми своїх батьків і родичів за те, що вони погано жили, не вибудували добрих стосунків між собою і дітьми, — зауважила Наталія Іллівна. Однак ніколи у світі не можна засуджувати своє коріння. У цьому разі люди рубають гілку родового дерева, на якій сидять. Батьки прожили життя, як уміли, і потрібно прийняти це з повагою.
Батьки ж своєю чергою часто болісно сприймають зауваження й критику з боку дітей. Знайти підхід до них буває тяжче, ніж до будь-кого іншого. Природа і тут нам підказує причини конфлікту батьки-діти. Старі гілки зміцніли у своєму світосприйнятті і стали менше рухомими, а молоді — тягнуться вгору і завжди прагнуть піднятися вище. Таким чином відбувається дуже важлива взаємодія: між досвідом і знаннями та відсутністю досвіду, але бажанням пізнати, вірою, гордістю. Саме в сімейних стосунках людина проходить важливі життєві уроки, в яких має проявити любов, тепло, щирість, розуміння і підтримку. Украй важливо побачити і зрозуміти: всі ми — частини єдиного цілого.

Дуже важливим є підтримка добрих стосунків не лише з батьками, а й з усіма родичами. Із кимось з них спілкування може бути більш глибоким і частим, із кимось — рідшим, із кимось можна обмінятися телефонними дзвінками і листами, комусь послати вітальну листівку, про когось потрібно просто згадати з любов’ю і добром, а потім відправити найкращі побажання на його адресу. Головне — ні до кого не відчувати образи, гніву, ненависті та інших негативних почуттів. Бо життєвий успіх людини — це енергія, яка, як естафетна паличка, передається по роду з покоління в покоління. І дуже важливо уникнути навіть дрібних сварок і конфліктів.
Виростити здорове й красиве індивідуальне родове дерево, очистити коріння й зміцнити дерево роду свого народу, а потім допомогти стати здоровими і красивими іншим деревам саду нашої цивілізації — ось шлях розвитку кожної людини.

Саме тому Наталія Іллівна, як практичний психолог, обрала напрямом своєї роботи допомогу у розв’язанні сімейних конфліктів, «родових карм», побудові гармонійних, щирих стосунків між представниками різних поколінь. Як показує досвід її роботи, така «сімейна терапія» сприяє тому, що люди позбуваються захворювань, депресій, стають успішними в соціальному та діловому житті, а найголовніше — створюють умови для щастя своїх дітей і онуків.

Мирослава ЩЕРБА,

Джерело: Ваше здоров"я




Теги:Енергія, гнів, Чарівник, вищі сили, аура, Енергетика, Любов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar