реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої за Луганськ

Українські війська звільнили Жданівку - одне із міст Донбасу. А ось у Луганську уже півмісяця нема води, газу, світла, зв'язку - править ЛНР, себто клон Росії.

Наші війська звільняють Луганськ - учора зайняли обласну лікарню і продовжують просування до центру міста. над одним із райвідділів міліції луганська уже піднято синьо- жовтий прапор. Російські бойовики знімають свої прапори і тікають з міста. До речі, сержант- алкоголік Болотов "склав" із себе повноваження "лідера", прости, Господи. наче це врятує його від українського суду чи російської кулі. Хотілося б бачити його живим, щоб розказав про роль Єфремова у фінансуванні тероризму, адже саме Болотов був водієм у сина єфремова і "смотрящим" над нелегальним бізнесом - над копанками.

У Раді національної безпеки і оборони заявляють, що основна частина бойовиків, які зараз протистоять силам АТО, планують залишити Донецьку область до 18 серпня. Про це повідомив спікер Інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

Не хочеться коментувати твердження РНБО, оскільки вони багато разів були бажаними, але не дійсними - поживемо і побачимо.

До опорних пунктів підрозділів Збройних Сил України у зоні проведення антитерористичної операції прямують підрозділи посилення. Це більш реальна інформація.

Донецькі бойовики оголосили про підкріплення, отримане з Росії - вони вже й не приховують, що Росія фінансує тероризм і фактично веде війну проти Україну. Новий "прем'єр ДНР" Захарченко заявив про підмогу більше тисячі російських бойовиків, які кілька місяців тренувалися в Росії воювати з українцями. Також Росія надала купу танків і БТРів, що й побачили західні журналісти.

Прикро, що коли українці криком кричали про постачання Росією зброї її бойовикам - Захід мовчав. Коли ж це побачили журналісти "Гардіан" і "Телеграф" - піднялася європейська буча. У Великобританії та Німеччині навіть викликали послів російських для дачі пояснень. Але реальну допомогу воюючій Україні надала тільки Канада - уже третій літак зі спорядженням прибув до України. США ж допомогли ...сухпайками. А Європа ...глибокою стурбованістю. Україна воює сама проти могутньої імперії.



Теги:ЛНР, АТО, ЖданівкаЖ, російсько- українська війна, Луганськ, ДНР


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
сытая Европа очнется только тогда когда русские боевики будут громить Париж и Берлин
avatar