реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: терористи друкують гроші в перерві між розфасовкою наркоти

За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа"на території т.зв. ЛНР польовим командиром на псевдо "Рим"(Гайдей А.П) налагоджено друк фальшивих грошових знаків Національного банку РФ.

Підземний бункер, в якому, крім друку фальшивих грошових знаків РФ, проводиться розфасовка наркотичних речовин, знаходиться в районі селища Верхня Деревечка Свердловського району Луганської області. Територія навколо бункеру і сам бункер знаходяться під охороною вихідців з Північного Кавказу.

Аналогічне"виробництво", але вже з друку фальшивої іноземної валюти (долари США та євро) організовано на території т.зв. ДНР. Саме"виробництво",яке контролюють люди Захарченка, знаходиться в приміщеннях другої будівлі Донецької ОДА.

Як в Луганській, так і в Донецькій областях друк фальшивих банкнот намагалися взяти під свій контроль бойовики з Північного Кавказу.

В листопаді 201р, Гі " Права Справа" повідомляла про те, що в Луганську бойовики почали друкувати фальшиві гроші, щоби здійснювати соціальні виплати на тимчасово окупованих територіях області.Тоді ж міліція Нової Каховки вилучила у місцевого бізнесмена тридцять шість тисяч фальшивих гривень, які той намагався здати в банк.Чоловік пояснив, що фальшивками з ним розрахувалися за реалізовані овочі, а сліди покупців вели на Луганщину.

Вельми цікаво і нестандартно відреагували росіяни на інформацію ГІ "Права Справа" про друк фальшивих грошових знаків Центрального банку РФ на території ЛНР.

Сьогодні отримую повідомлення про те,що ватажок свердловських терористів "Рим" вигнав моніторингову місію спостерігачів ОБСЄ з відповідного району Луганської області.

Як повідомив речник місії ОБСЄ Майкл Боцюрків, бойовики не допустили спостерігачів до майданчиків, на які вони відводили техніку.

Місцеві спостерігачі повідомляють,що "Рим" вигнав моніторингову місію ОБСЄ, тому що не міг допустити,щоб хтось сторонній зафіксував обсяги контрабанди вугілля та металобрухту з території України на територію РФ.

Тут маленьке уточнення. Бойовики не відводять техніку в район Свердловська, а "Риму" глибоко по цимбалах думка сторонніх спостерігачів щодо обсягів його контрабанди.
Контрабанда-це той "бізнес", яким Гайдей займався ще за часів України під прикриттям тоді ще офіцера СБУ Пасічника, який тепер очолює "профільне" міністерство в т.зв.ЛНР, яке має відповідну назву-"Міністерство Державної Безпеки". Незважаючи на зраду і зміну назви структури, т.Пасічник зберіг свій основний "профіль" роботи-контроль за контрабандою.
Плотницький, а точніше росіяни, вирішили використати місію ОБСЄ "в темну", для того щоби мати формальний привід (порушення пунктів Мінського протоколу щодо роботи моніторингової місії спостерігачів) для фізичного знищення польового командира, який до того ж, не визнає владу самого Плотницького. Для Плотницького- це реальний шанс послабити позиції МГБ і його очільника Пасічника, звинувативши останнього у зв"язках з "Римом", і таким чином повністю взяти під свій контроль контрабанду ПММ.

Росіяни вирішують свої меркантильні проблеми, а саме:перекривають трафік наркотиків та фальшивих грошових знаків Центрального банку РФ безпосередньо на територію РФ. Другим пунктом -створюють жорстку вертикаль влади в ЛНР.

"Рим", напевно, сподівається, що його врятує танк,на якому він роз'їжджає по Свердловську, побоюючись за своє нікчемне життя. Дарма сподівається. Як показує практика, росіяни вміють і полюбляють робити сюрпризи. Випадок з "Бетменом" яскраве тому свідчення.

Спеціально для "Рима" цитую слова його улюбленої пісні:"На трибунах становится тише, тает быстрое время чудес.."
Тане,"Рим", твій час чудес.Тікай швидко і енергійно.

Дмитро СНЄГИРЬОВ



Теги:ОБСЄ, російсько- українська війна, ДНР, ЛНР, фальшиві гроші, Дмитро Снєгирьов, Луганськ, Свердловськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar