реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Яценюк пішов до Януковича

Як відомо, Президент Віктор Януко'вич побоявся виступати у Верховній Раді зі щорічним посланням, хоча того вимагає Конституція. натомість депутатам роздали тільки текст його послання.

Замість розмови з депутатами Президент запросив дол себе в резиденцію на Банковій керівників фракцій. Тобто тільки п'ятьох. Ще й без преси.

Лідери "УДАРу" і "Свободи" Віталій Кличко та Олег Тягнибок від такої кулуарної зустрічі відмовилися. Зате лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк на таку зустріч пішов.

Яценюк в розмові з Януковичем:
"Ми з вами політичні опоненти, але те, що відбувається ця зустріч - це дуже правильно, в першу чергу для країни. Так відбувається в кожній демократичній державі, де опозиція з владою проводить чесний, відвертий і прозорий діалог".

Без коментарів.



Теги:щорічне послання Президента, опозиція, Кличко, Яценюк, Тягнибок


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А що неправильного сказав Яценюк, що його потрібно тролити? Інша річ, що тушок з бізнесами понабирав... Так вони потенційні й в Ударі є, і не один, і можливо з нашої області. На жаль...
avatar
3
Николай, скажите, как Яценюк может управлять страной, если он во фракции не может навести порядок? а в свете последних событий все его "демократические" взгляды и обещания просто ложь, мы видели, насколько оппозиция была демократична к критике Гриценка
avatar
2
Василий, это на этой встрече Янукович рассказывал сказки о 100,6% выполнения бюджета и 100% выполнения соцобязательств? интересно кого он рассчитывает этим обмануть? людей, которым зарплату не платят, или чернобыльцев, которым государство более 3 млрд должно?! а о погашении внешних долгов, просто анекдот, правда не смешной, ведь их все равно рано или поздно погашать придется!
avatar