реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Громадський комітет затвердив концепцію книги

Чергове засідання обласного Громадського комітету по відзначенню 20-річчя Незалежності України розглянуло результати діяльності робочих груп, утворених на минулому засіданні.

Засідання розпочалося з вірша голови міського товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Надії Галковської, присвяченого рідній мові з огляду на Міжнародний день рідної мови.

Комітет затвердив концепцію книги до 20-річчя Незалежності "Україна відбулась!" (робоча назва): спогади, фото та документи про боротьбу за незалежність України на Чернігівщині, аналітичні статті про розвиток українського життя в краї та хронологія суспільно-значущих подій з 1988 по 2011 роки.

Бурхливе обговорення викликало питання про ліквідацію символів тоталітаризму та перейменування вулиць. У складі робочої групи, яка готує це питання, в основному депутати обласної та міської рад. Роботу цієї групи вирішено продовжити.

Молодіжна робоча група також продовжує вироблення своїх пропозицій. Наступне засідання Громадського комітету пройде 14 березня також у приміщенні "Просвіти". В роботы цього засыдання взяли участь представники "Батьківщини", УНП, КУНу, ПРП, "Просвіти", "Молодої Просвіти", "Апельсина", клубу "Промінь".
Запрошуємо надсилати свої пропозиції до книги та щодо проведення заходів на адресу обласного товариства "Просвіта".




Теги:20-річчя незалежності, символи тоталітаризму, Просвіта, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar