реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Грищенка -- у відставку! За зраду українців Росії

«Фактично, міністр закордонних справ зрадив інтереси української діаспори в Росії», - переконаний заступник голови Української народної партії Володимир ШОВКОШИТНИЙ. Він зазначив, що «ГРИЩЕНКО у своїй доповіді перед Верховною Радою України свідомо зайняв антиукраїнську позицію російського керівництва, яке проводить політичний і фізичний терор проти української діаспори в цій державі».
«Замість солідаризуватися зі своїми одноплемінниками, які мешкають на території ворожої до України держави, міністр визнав расистську політику Росії щодо українців законною, втрутившись поза своєю компетенцією у внутрішні справи іншої держави», - наголосив політик.

Володимир ШОВКОШИТНИЙ застеріг, що «очевидно, причиною ліквідації Національно-культурної автономії українців в Росії було єдине – «створення нової української організації із загальноросійським статусом» і створювати її будуть вже, напевне, не українці, а феесбешна тусовка за активної підтримки окупаційної влади в Україні в особі ГРИЩЕНКА». «Така «нова» організація буде зручним інструментом путінівського імперіалізму в боротьбі проти українців, як в Росії, так і в Україні», - переконаний представник УНП.

«Враховуючи відверту антиукраїнську позицію міністра закордонних справ ГРИЩЕНКА, його доречно було б зняти з посади», – підсумував політик.

УНП




Теги:автономія українців, Україна-Росія, УНП, К.Грищенко, українці в Росії


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Интересно а где родился и вырос и выучился этот псевдопатриот, а лучше - идиот шовкошитный? Это ж надо додуматься -" мешкають на теріторії ворожої держави", " фізичний терор". Да если им так плохо, пусть домой возвращаются. Но только не едут и не приедут, так как тут таких недоумков как этот "защитник" хватает да еще и газеты типа нашей Сиверщины перепечатывают этот бред.
avatar
2
Шовкошитний Володимир Федорович народився 16 липня 1956 р. в с. Світанок Переяслав-Хмельницького району на Київщині. Закінчив Київський політехнічний інститут і Вищі літературні курси в Москві. Обирався депутатом Верховної Ради України. Автор книжки "Эхо апреля", численних публікацій в періодиці.
Джерело:сайт НСПУ.
avatar
3
Ну вот теперь понятно. Пионер, комсомолец, вполне мог быть и членом КПСС. Бесплатно выучился на инженера, но грязная работа видно не понравилась. Вот подался в писаки, опять же, в Мосвку поехал учиться. А кто оплатил учебу подающего надежды писаки? Вот-вот.
Видимо "физически терроризировали" и его, кляти москали, когда он в Москве учился. Вот мозги и сдвинулись. Иначе он бы такой бред не писал.
avatar
4
щось я не пойняв -- це що, виходить, москалі вивчили Шовкошитного? от просвітителі, прости Господи! хіба матюків навчили -- істинно масковскай мови...
avatar