реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Гардеробні конфузи нашої еліти

Невже у Тимошенко й Герман один костюмчик на двох? Не йме віри Таблоid», який розмістив поруч фотографії обох жінок-політиків. Ой-ой-ой… Які схожі…

Виявляється, заступник глави АП Ганна Герман і лідер опозиції Юлія Тимошенко носять абсолютно однакові жакети відомого французького модного дому моди Chanel.
Гардеробний конфуз став зовсім очевидним, коли журналісти порівняли фото Герман під час візиту разом з Віктором Януковичем до США і фото Тимошенко з її поїздки в Хмельницьку область.

Доскіпливий «Таблоid»з’ясував, що піджак Тимошенко і Герман - з весняно-літньої колекції Chanel-2010. Коштує він дуже й дуже солідну суму. В київському бутику журналістам повідомили, що всі жакети з цієї колекції у них вже розібрали, а коштував такий предмет гардеробу не менше 30 тисяч гривень, тобто десь 4 тисячі доларів.
Бідолашні наші дами! Це вже не вперше з ними такий гардеробний казус стався, бо раніше «Таблоid» вже помічав на них однакові піджаки та сумочки від Dior.

До речі, і Герман, і Тимошенко у своїх деклараціях про доходи внесли такі суми, які щось не дуже дозволяють вдягатися в Chanel. Приміром, сукупний доход Тимошенко у 2009 р. склав 219 тисяч гривень, а Герман - 235 тисяч гривень, половину з яких їй довелось викласти за договорами позики.

Ось тут якраз і спадає на думку відоме українське прислів»я про те, що ми оце такі пани, що на двох одні штани…




Теги:Тимошенко, Ганна ГЕРМАН, Dior, Chanel


Читайте також



Коментарі (0)
avatar