реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Читайте Шевченка. Там все написано"

Щороку 9 березня представники влади та громадськості Чернігова приносять квіти до пам’ятника поета на Валу. Серед прихильників Шевченка - Політична Партія «Фронт Змін». Під їхніми смугастими прапорами багато молоді. Ми звернулися до керівника Чернігівської обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін» Олега Обушного.

- Олеже Олексійовичу, особисто для вас, ким є Шевченко?

- Ви знаєте, кожного разу я відкриваю для себе нового Шевченка. І він для мене більше, ніж поет. Він – українець, який щиро любив свою Батьківщину, наш народ. І нам є чому у нього вчитися. Я вважаю, що виховувати патріотизм у нашої молоді треба саме з творчості Шевченка. З роками все більше розумієш, що великий Кобзар – це мудрість. Не кожна нація має такого великого поета. А українцям пощастило. І це треба цінувати.

- На Вашу думку, чи є точки дотику у творчості Шевченка та нашої сучасності?

-- Шевченко вічний. І це не тільки точки дотику, а суцільне переплетіння вічних тем і проблем. Ви думаєте, що з часів Шевченка щось змінилося? Згадаємо хоча б рядки з його віршів:

«Доборолась Україна до самого краю,

Гірше ляхів, свої ж діти, її розпинають…»

Це те, що ми маємо сьогодні. Тому Політична Партія «Фронт Змін» і виступає за об’єднання нації. Ми вважаємо, що все зміниться на краще. Треба боротися, визначитися з метою і впевнено йти до неї. А майбутнє за молодими, тому у нашій партії багато молоді.

-- А щоб Ви побажали молодому нашому поколінню?
-- Нехай читає Шевченка. Там все написано.




Теги:Олег Обушний, Чернігів, Фронт змін, Вал, 9 березня, Шевченко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Аноніму Петру
Ваш коментарр видалений особисто мною, бо ваш "героїзм" -- гидкий. Анонімно звинувачувати людину -- це, як мінімум, безвідповідально. Газета "Сіверщина" відзначається нормальним ставленням до людей, які відкрито відстоюють свою позицію. Але не терпить тих, хто з-за рогу випльовує чорноту... Тож виходьте на світло, аноніме!
avatar
2
брыдота angry
avatar