реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігів: влада вбиває Луценка!

16 травня в Чернігові на красній площі біля Чернігівської обласної адміністрації відбулася акція «Влада хоче вбити Луценка!». Мешканці вийшли з плакатами аби привернути громадськість та ЗМІ до протиправних дій правоохоронних органів та судів, які слухняно виконують вказівки влади.
Невдоволені чернігівці розвернули перед обласною адміністрацією плакати з написами: «SOS!»; «Влада вбиває Луценка!»; «Сьогодні Луценко – завтра ТИ!». Присутні громадяни були обурені діями влади та висловлювали підтримку Юрію Луценко.

«Ми шоковані діями влади. Ні з юридичного, ні з морального боку люди не можуть зрозуміти дій правоохоронних органів, судів та влади в цілому. Єдине, що йде на думку – це помста Януковича. Всім відомо, що Луценко некомпромісна фігура, один з небагатьох політиків, які не «лягли» під партію Регіонів. Що цей мужній громадянин не буде просто сидіти та обговорювати соціальні та політичні провали Януковича, а буде виходити в народ та шукати своїх однодумців, які так само будуть само обороняти громадян проти народоненависного режиму», - заявив Сергій Шабала.

Він додав: «Не можна спокійно спостерігати за тим, як катують Юрія Луценка, як катують його родину. Треба зрозуміти, що зараз із Луценком мордують сотні тисяч людей, які за нього голосували. Вже сьогодні влада вбиває Луценка, але треба розуміти, що на його місці завтра вже буде кожен!».
Треба зауважити, що такі акції відбулися в більшості обласних центрів України.

Олександр БОНДАРЕВ




Теги:протест, репресії, Юрій Луценко, Народна самооборона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar