реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігів хоче утеплити сто будинків

Десять українських міст мають перемогти в конкурсі пілотного проекту з утеплення ста житлових будинків -- він частково фінансується державною програмою з енергоефективності. Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко (на знімку) на нараді в міській раді поставив задачу своїм підлеглим зробити все необхідне, щоб обласний центр опинився у десятці.

"Місто має такі амбітні плани: нам потрібно першими в Україні це зробити, -- каже Владислав Атрошенко. -- Чернігів першим утеплить 100 будинків за цією урядовою програмою, -- таку я ставлю задачу. Для цього вже зараз потрібно починати проводити термоаудит будинків, а після затвердження джерел фінансування відповідно до законодавства оголошувати торги. Також паралельно потрібно пришвидшити підписання відповідного меморандуму й відпрацювати кредитну угоду з одним із державних банків".

Уже цього місяця на сесії міської ради має бути затверджено відповідне фінансування та буде оголошено тендер. Планується, що реалізацією проекту займеться комунальне підприємство "Новозаводське"."Голос України"



Теги:Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада, утеплення будинків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar