реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Генерал Ходжес критикує Захід

Країни Заходу надають Україні недостатню підтримку для перемоги у війні. Для цього насамперед потрібно, щоб президент США Джо Байден та канцлер Німеччини Олаф Шольц заявили, що хочуть перемоги нашої держави, і розробили відповідний політичний план.

Про це заявив генерал-лейтенант США у відставці Бен Годжес у коментарі "24 каналу". Він також нагадав, що Україна має сильну потребу у протиповітряному та протиракетному захисті.

"Ці заяви про те, що "ми з вами стільки, скільки потрібно", для мене нічого не означають", – наголосив Годжес.

Також він зазначив, що Силам оборони необхідні спроможності для завдання високоточних ударів великої дальності, які могли б знищити російську логістику, артилерію, штаби.

Також генерал-лейтенант висловив розчарування щодо позиції Байдена стосовно заборони ЗСУ завдавати ударів по території РФ західною зброєю.

"Я вважаю, що це жахлива політика, і, звичайно, Україна повинна її ігнорувати, завдавати ударів по цілях там, де потрібно", – зазначив Годжес, наголосивши, що в інакшому разі незрозуміло, як Україна має перемогти.

Він закликав припинити боятися ядерних погроз Кремля. На думку Годжеса, російська влада не готова до ядерного удару, адже навіть самій Росії це не вигідно.

"Єдина вигода Росії від ядерної зброї – це загроза, що вона може її використати. Вона бачить, як ми через це вагаємося та стримуємо себе. Звичайно, я можу помилятися. Росіянам явно однаково, скільки невинних людей вони вб'ють, зокрема і своїх", – переконаний Годжес.

– Також Годжес вважає, що перед тим, як відправляти в Україну свої війська, західні держави мають визначити стратегічну мету цього кроку. Стратегічна мета має полягати у тому, щоб допомогти Україні перемогти Росію – це означає насамперед знищити російську логістику та штаби.

Марина ПОГОРІЛКО, "Обозреватель"



Теги:генерал Ходжес, широка війна, Україна - США


Читайте також






Коментарі (0)
avatar