реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів готовий бити російських окупантів

Після кількаденних чуток про заїжджих росіян та зважаючи на терористичні дії російських окупантів у Донецькій і Луганській областях на недільне віче в Чернігові прийшло багато людей - від 500 до тисячі. Особливо яскраво виділялися байкери з українськими прапорами та Самооборона.

Мітинг розпочався з виконання Гімну України - цього разу його заспівував традиційно Володимир Ступак, але на волинці грав супровід хлопець Родіон з музичного училища. Зі святом Вербної неділі привітав усіх архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій, наголосивши, що Путін не зможе перемогти Україну, бо він пішов по шляху неправди, брехні і агресії.

Голова обласної ради Микола Звєрєв розказав про реакцію у Брянську на непоступливість чернігівської влади щодо російської агресії. "Ми ще згадаємо, що Росія - то невеликий шматок нашої Київської Русі, а Московщина майже вся входила до Чернігово- Сіверського кнзівства", - зауважив промовець

"Орда стоїть навколо України і наступає на нас!" - наголосив сотник Народної Самооборони Володимир Федорок. Саме з монголо-татарською ордою порівняв він дії російських окупантів.

Чомусь перейшовши на російську мову, виступав керівник Державного управління справами (в народі ДУСя) Сергій Аверченко. Він намагався довести, що у всьому винен Путін, а російський народ не має відношення до російської агресії. Якби росіяни 80 відсотками своїх громадян не підтримували дії свого президента - ми б повірили.

Василь Амельченко закликав створити рух "Руские патриоты Украины", сказавши, що й сам росіянин і не потребує захисту від Путіна.

Загалом настрій панував такий, що чернігівці готові зустріти російських агресорів достойно. Шкода тільки, що ні військовий комісар Нікулін, ніхто інший з військових не прийшов на недільне віче.

Віче чернігівців закликало київську владу до рішучих дій по боротьбі з російськими терористами, які захоплюють зброю, приміщення
і, як справжні бандити, захищаються живим щитом із жінок.



Теги:недільне віче, російська окупація, Чернігів, байкери, живий щит


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Какая на хрен Российская оккупация??? Вы лучше бандерлогов та фашистов гоните с Чернигова. А УКРАИНА РОССИЯ БЕЛОРУССИЯ ЭТО ЕДИНЫЙ НАРОД... И возьмите книжки истории про Великую Отечественную прочитайте. Я с Корюковки и знаю историю как фашисты сожгли весь город с семи тысячами жителей не жалея даже детей. Когда был распад СССР нас даже не спрашивали хотя по оценкам 75% жителей страны были против разделения СССР а кучка дебилов решила поделила и подписала... а народ похрен... Когда пришол к власти Ющенко он добил Украину до ручки в месте с Юлькой а когда пришол Янукович там уже и воровать было нечего... А с такой политикой как сейчас там и воровать будет нечего лет так 20.
avatar