реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Анонс "Сіверщини" від 26 серпня 2010 року

До редакції звернулася мешканка Чернігова Марія Демешко і показала «дивний» батон. Редакція провела дослідження і з’ясувала, що ми їмо не тільки хлібно-булочні вироби із зерна, а й «смакуємо» різними хімічними домішками. Про це — у публікації «Таємниці «чудової палички».
Підняв важке — надірвав живіт. Що робити? Поради від наших читачів у рубриці «Здоров’я».
Останнім часом в Україні виникають захворювання, які раніше вважалися назавжди переможеними. Про деякі з них та як їх запобігтирозповідає на сторінках тижневика лікар Чернігівської обласної санепідстанції Неллі НЕСТЕРЕНКО.
В газеті цього разу також:
Різноманітний репортаж про сьогодення Криму редактора «Сіверщини» Василя Чепурного.
Такого низького рівня води в Десні не було останні 125 років. Що ж сталося з річкою? Відповідь дають фахівці з гідрометеорології.
Про атаку на блогерів, контроль над інформаційними мережами та утисками свободи слова взагалі розмірковує відомий в області журналіст Петро Антоненко.
Олександр Ясенчук досліджує історичну тему, яка завжди приваблювала людство — де, як і коли існували мамонти? Як виявилося, вони жили і на Чернігівщині. А доказом цього — нещодавно знайдені в нашому регіоні бивні та інші рештки цих колись живих істот.



Теги:Сіверщина, Рік, 2010, 26, тижневик, серпня, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar