реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" за 9 грудня 2010 р.

Чи буває молодь сьогодні доброю? Чому це питання все частіше виникає у людей? І чи відрізняється сьогоднішня доброта від тієї, що існувала і виявлялась у поведінці та вчинках попередніх поколінь? І що взагалі являє собою доброта? Хтось скаже, що це такий стан душі й тіла, коли ми відчуваємо себе добре, коли ніякі негативні події в нашому житті не псують нам настрій… Визначення можна давати різні, але, на думку автора публікації, доброта — це коли ми щось робимо і нічого не вимагаємо натомість… Міркування з цього приводу у статті «Доброта — не філософське поняття…»

Кожен випускник, стоячи на порозі дорослого життя, замислюється над своїм майбутнім. Яким йому бути, залежить від багатьох факторів, але визначальним є правильний вибір професії.
Не секрет, що чимало юнаків, реалізуючи дитячі мрії, у яких вони бачили себе Джеймсами бондами, мріють стати сильними, розвинути своє логічне мислення, удосконалити себе фізично й духовно.
Тож яким чином можна перетворити мрію дитинства на реальність? У яких навчальних закладах готують співробітників спецслужб?
З цими запитаннями кореспондент «Білої хати" звернувся до начальника відділу кадрового забезпечення Управління СБ України в Чернігівській області Юрія Горного.

Вихованець Батуринської школи-інтернату був позбавлений батьківської спадщини — права власності на частину квартири в Чернігові.
Прокуратура Чернігівської області встановила, що попереднім судом грубо порушено права неповнолітнього. Про це розповідається в публікації «Права неповнолітнього захищено».

«Реклама в газетах продукції ні до чого доброго не призводить», — переконаний читач нашої газети Василь Андрієнко, який днями завітав до редакції зі своїми аналітичними дослідженнями. Редакції вони видалися не лише актуальними, а й корисними з точки зору реагування органів влади до думки звичайних (без регалій і високих посад) людей. Точа зору Василя Андрієнка під заголовком «Ціни і хитрість виробників» подається в рубриці «Хатня призьба: споживач».

А інша рубрика «Чутки і факти» анонсована зовсім недавно, але вже за короткий термін стала популярною. Цього разу її тема — подорожчання за користування електроенергією вже в наступному році. Скільки ми, споживачі, будемо платити за електрику – про це у невеличкому дослідженні.

Тому, хто хоч раз постився, знайоме відчуття легкості в тілі й особливого благодатного стану духу. Відомі слова Великого старця Серафима Саровського: «Піст полягає не в тому, щоб їсти нечасто, а в тому, щоб їсти мало; і не в тому, щоб їсти один раз, а в тому, щоб не їсти багато. Газета пропонує читачам різноманітний вибір пісних страв.

Ні для кого не секрет, що паління цигарок – одна з найшкідливіших звичок, що негативно впливає на здоров’я не тільки самих курців, але й оточуючих. А з настанням холодної пори року значно зростає кількість пожеж з причин несправності пічного опалення, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації різного роду електронагрівальних приладів та необережного поводження з вогнем, зокрема під час паління. Про жахливі наслідки від паління розповідає фахівець з навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області.

Зі сторінки «Незвідане» читачі «Білої хати» дізнаються про те, що віщують зірки людству вже в наступному році, що ховає скринька від екстрасенсів, які пророцтва справдилися, а які — ні. На цій же тематичній сторінці про дивовижні паралелі щодо подій та явищ розповідає Михайло Курдюк із Тростянця Ічнянського району, який запропонував рідкісний і цікавий матеріал.
Передплачуйте і читайте обласний тижневик «Біла хата»!




Теги:Газета, Біла хата, обласна, 8 грудня, Чернігів, тижневик, анонс газети, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar