реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 8 листопада 2012 року

Чи може сьогодні простий українець реалізувати своє конституційне право — лікувати серйозні недуги в своїй країні? Про це — у постійній рубриці «Точка зору».

Злочинці не дрімають. Під такою назвою у публікації працівники правоохоронних органів Чернігівської області розповідають про новий вид шахрайства стосовно підприємців, які займаються різними видами підприємницької діяльності.

У популярній рубриці «Правовий орієнтир» фахівець пенсійної служби розповість про порядок виплати субсидій пенсіонерам.

Священика місцевої церкви на Ніжинщині журналіст зафіксував за кермом чорного «Мерседеса». Хтось скаже, що в цьому нічого дивного і немає. Але ж то не так. Про це — у добірці матеріалів під назвою «Один день із життя села».

Чи міг би хтось повірити, що справжній розвідник із Москви змінить столичні апартаменти і перебереться жити подалі — на чернігівський хутір. Що з того вийшло — у розповіді журналіста.

Справжня бувальщина з життя про те, як одному чоловікові довелося кататися на свині — у гумористичній оповіді з невигаданим фіналом.

Ви думаєте, що в селі не виготовляють різних французьких та італійських кулінарних страв? Зовсім не так! Про свої цікаві й оригінальні рецепти розповідають читачам мешканці села Переяслівка Ніжинського району.

Як бачите, цікаві й зовсім свіжі як за тематикою, так і за інформативністю матеріали в новому випуску обласної газети «Біла хата» від 8 листопада.



Теги:консультації, 8 листопада, Чернігів, Газета, Біла хата, поради, тижневик, Чернігівська область, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar