реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс публікацій чернігівської обласної газети «Біла хата» від 31 січня 2013 року

У нашій країні маніяком або вбивцею можна зробити будь-кого, вважає відомий в Україні публіцист. Про це — у постійній рубриці «Так думаю…».

Юридична консультація цього разу пропонує такі теми: додаткова відпустка на дітей, пільги учасникам бойових дій, нові виплати у зв’язку з народженням дитини, нові соціальні гарантії у 2013 році.

Редакція тижневика за сприяння фахівців провела практичний експеримент: як прибрати цвіль у ванній кімнаті? Про це — у тематичній сторінці «Господар». Також у цій рубриці — цікавий матеріал від читачки тижневика, як удома зробити оригінальну поличку на ланцюгах, до того ж можна обійтися без сторонньої допомоги, тобто без допомоги чоловіка.

Дивовижні історії про своїх улюбленців — тварин — розповідають читачі тижневика (сторінка «Вірні друзі»).

Зворушливу документальну історію-спомин пропонує читачам авторка з Куликівського району, у якій розповідається про різне ставлення німців до українців у роки Другої світової війни.

Перша в цьому році «Дитяча кімната» відкриває свої двері для найменших читачів. У дитячій рубриці — цікаві історії безпосередньо самих читачів тижневика.

«Чоловіча територія», як і завжди, наповнена практичним змістом публікацій. Центровою з них є тема, яка цікавить багатьох чоловіків. Продавець-консультант одного з чернігівських магазинів розповість про те, як не помилитись у виборі електричного лобзика. На що в першу чергу треба звертати увагу при купівлі цього інструменту.

У «Веселій хаті» — періодичній рубриці тижневика — найцікавіші та кумедні історії про наше життя-буття. А для кмітливих читачів — цікавий кросворд.



Теги:публікації, Чернігів, Анонс, коментарі, Газета, 31 січня 2013, Біла хата, поради, тижневик, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar