реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 16 грудня 2010 року

У рубриці «Життєві контрасти» редактор тижневика розмірковує про пенсійну реформу, яка очікується найближчим часом та про соціальні стандарти життя…
Тяжка ситуація виникла для чернігівської дівчини Марії Пінчук, яка внаслідок нещасного випадку травмувалася, і справа мало не закінчилася ампутацією ноги. На термінову операцію потрібно було 50 тисяч гривень. В редакційній пошті — лист від її троюрідного брата.

У грудні збільшена мінімальна заробітна плата, прожитковий мінімум і пенсія. Як вплинули усі ці зміни на різні види соціальних виплат, йдеться у відповідній публікації.

В обласному конкурсі «Жінка року», який пройшов нещодавно в Міському палаці культури Чернігова, брала участь і єдина жінка в міліцейських погонах. Про неї спеціальний репортаж.

Газета «Біла хата» продовжує вміщувати матеріали, надіслані на конкурс «Хато моя, біла хато». Цього разу в тижневику - цікава розповідь Олександра ДУДКА із Сядрина Корюківського району «Хата-«Фенікс» на Журбівці».

Іхтіолог І категорії Валентина БОЙПРАВ відповідає читачу газети з Ріпок на його запитання про те, де існує заборона ловлі риби взимку.

Чи треба робити щеплення вагітним жінкам? На це відповідає Володимир ПУЛІН, головний фахівець з акушерства і гінекології
обласного управління охорони здоров'я.

Вітальня «Білої хати» у цьому номері представляє новообраного голову Чернігівської обласної ради Анатолія Мельника. У рубриці — чудовий рецепт від гостя сторінки.

На прохання Марії ЧУБУК із села Роїще Чернігівського району редакція газети «Біла хата» вміщує текст малознайомої української пісні «Виспівує соловейко».




Теги:2010, 16 грудня, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата


Читайте також



Коментарі (0)
avatar