реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської обласної газети «Біла хата» від 22 листопада 2012 року

З цього числа газета вводить нову рубрику «Три запитання для мерії». Офіційні консультації, роз’яснення фахівців із різних повсякденних питань стануть у нагоді багатьом читачам.

Державне підприємство «Укрпошта» започатковує акцію в рамках передплатної кампанії на 2013 рік, до якої може долучитися кожен небайдужий. Про умови акції — в цьому числі тижневика.

Рубрика «Чоловіча територія» пропонує цього разу цікаві публікації з актуальних питань сьогодення. Також редакція не обминула й жінок — для вас, шановні читачки, розповідається про найпотаємніше, без чого світ наш був би взагалі затьмарений.

Юридична консультація наповнена такими темами: хто і як може визначати розмір і процедуру сплати аліментів; чи можна ідентифікаційний номер вносити до паспорта; чи мають право сільські, селищні, міські ради встановлювати додаткові пільги щодо податку на прибуток підприємств комунальної власності; на які категорії з 1 січня 2013 року поділятимуться платники податку на прибуток?

Про таку рослину, як розторопша, писано-переписано, але чи справді вона є ліками від усіх хвороб? Про це розмірковує фітотерапевт.

Про «скляну симфонію» свого таланту розповідає чернігівка, яка отримує від свого заняття кисень для душі та енергію для творчості.

Для тих, хто полюбляє життєві історії, — закінчення цікавої розповіді журналіста із села Вересоч Куликівського району Сергія Горбенка.

Гумористично-сатирична сторінка газети «Біла хата» пропонує своїм читачам найцікавіші й захоплюючі історії про життя-буття наше.

Нагадуємо, що Чернігівську обласну газету для всієї родини «Біла хата» можна передплатити на 2013 рік. Передплатний індекс — 41338.



Теги:22 листопада, консультації, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, поради, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar