реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 21 червня 2012 року

Українська влада стверджує, що часи стабільності вже настали. Але існує й інша думка. Про це — у публікації «Червона картка» для влади, або Чи можна чекати в найближчі роки змін у суспільстві?»

Хто ми є? Під такою назвою газета пропонує своїм читачам порозмислити над тим, чому всеукраїнську військово-патріотичну спортивну гру перейменували із «Сокола» на «Зірницю»?

Про те, що маленькі діти теж є власниками майна, дорослі частенько забувають, а відтак виникає багато проблем! У рубриці «Домашній юрист» фахівець надає консультацію з питань майнових прав дітей.

Жіноча сторінка «Світлиця» цього разу пропонує своїм читачкам цікаві публікації, серед яких — одкровення з коментарем практикуючого психолога з Чернігова на тему «Як повернути коханого?»

«Біль сам собою свердлив голову, шастав у її мозкові, здавлював череп і вилазив з очей пекучими сльозами…» Так починається цікава розповідь про життєву ситуацію, в якій опинилися невигадані, а реальні герої чуттєвої історії. Ця розповідь вміщена під рубрикою «Історія з конверта».

«Урожай» — під цією тематичною сторінкою вміщені матеріали від читачів газети, які дають конкретні поради-консультації з багатьох питань по садівництву та городництву.

Для найменших читачів «Дитяча кімната», як завжди, наповнена різноманітними публікаціями з яскравим змістом.

А до закінчення передплати на друге півріччя на обласну газету «Біла хата» залишилися лічені дні. Тож не баріться і мерщій до найближчого поштового відділення, аби отримувати протягом наступних шести місяців якісну інформацію з багатьох питань сьогодення.



Теги:Чернігів, Анонс, Газета, новини, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar