реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 1 вересня 2011 року

Щойно ми відзначили День незалежності України. Редакція тижневика підбила своєрідний підсумок за 20-річчя. Що з того вийшло — читайте в газеті публікацію під назвою «Суспільний барометр. Підсумки 20 років Незалежності».
Як розвивається дитина найстаршої матері в Україні — 66-річної Валентини Підвербної, яка мешкає в Чернігові? Про це розповідає головний лікар І дитячої поліклініки м. Чернігова Владислав Кухар.

Тема, яку підказав читач, стала сьогодні вельми актуальною. Що відбувається в лісах Козелецького району? Чи можна збирати гриби та ягоди? Чернігівський тижневик «Біла хата» своєчасно дає потрібні консультації фахівців із цього приводу.

Чим живеш, пошто? Під такою рубрикою журналіст Іван Кужільний розповідає про невтомну працю поштовиків, які днями відзначені нагородами.
Цікаве журналістське дослідження про те, як не стати недругами та як правильно давати в борг гроші, якщо вони, звичайно, є, розповідається в матеріалі «Із кумів — у вороги».
Спеціальний, позачерговий випуск сторінки «Урожай» цього разу стане в нагоді тим, хто у вересні працюватиме на городі, в саду, квітнику.

«На краю прірви». Таку назву має публікація із серії «Історія з конверта». В ньому молода авторка, студентка Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Я. Франка Тетяна Розумієнко розповідає про трагічну долю людей, які через збіг певних обставин чи через свою поведінку залишилися ображеними на свою долю.
Цікаве дослідження провів кандидат сільськогосподарських наук із села Тростянець Ічнянського району Михайло Курдюк, у якому автор розповідає про багато ситуацій, у які потрапляли і чим жили наші предки на Чернігівщині.
Із цього номера обласний тижневик «Біла хата» розпочинає нову рубрику «Телеманія», яка стане в нагоді тим, хто полюбляє розважальні телевізійні програми. А також газета подає традиційну сторінку «Сатиричний об’єктив».



Теги:1 вересня, Газета, юридичні, консультації, поради, тижневик, 2001, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar