реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 14 лютого 2013 р.

Ціна на соціальний хліб у Чернігові перетнула психологічний бар’єр. Свіжий фактаж про ситуацію, яка набирає характеру суспільно-громадської проблематики.

Після публікації щодо безоплатної правової допомоги до редакції надходять листи, в яких читачі запитують, хто ж має право скористатися безкоштовною правовою допомогою? Розгорнуту консультацію з цього приводу надає фахівець Головного управління юстиції в Чернігівській області.

Чи справді щеплення вважаються найкращим захистом від різних зовнішніх втручань у здоров’я людини? На це та інші запитання відносно виробництва і застосування вакцин відповідають лікарі медичних установ обласного центру.

Афганістан — це країна, немов із казки «Тисяча і одна ніч». Вона була абсолютно незачеплена цивілізацією і, перебуваючи там, воістину відчуваєш себе на Сході. Протягом тисячоліть різні країни намагалися поневолити цей народ, однак нікому цього зробити не вдалося. До Дня виведення радянських військ з Афганістану — спецвипуск «Третій тост», в якому очевидці "афганських" подій розповідають читачам про жахливі епізоди минулої війни.

«Ти — не моя мати», — викрикнула одного разу своїй рідній матері її донька. Про невигадану історію з життя ідеться в публікації позаштатного кореспондента тижневика.

Життя — як рейки, по яких ми їдемо потягом. Кінцева зупинка обов’язково буде, але якою — все залежить тільки від того, як ми наш потяг скеруємо. Так розмірковує читач газети у своїй публікації «Обдурив і вкрав — відповідай!».

Корисними, на погляд редакції, для читача стануть тематичні сторінки з практичними публікаціями «Зоосвіт», «Друзі наші менші», а щоб життя в оселі було життєрадісним, для цього — сторінка «Весела хата».



Теги:юридичні, консультації, тварини, Анонс, господар, Чернігівська газета, 14 лютого 2013, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar