реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Начальнику управління МВС України в Чернігівській області

генерал-майору Івану КАТЕРИНЧУКУ,
голові Чернігівської обласної державної адміністрації
Володимиру ХОМЕНКУ,
голові Чернігівської обласної ради
Наталії РОМАНОВІЙ.

Шановний пане генерале, шановні керівники області!

В принципі, звертатися мені б слід лише до першого з Вас — керівника управління міліції, але маючи досвід спілкування з міліцією після двох вибитих вікон, мушу звертатися і до керівників області: можливо, хоч обидва голови обласної влади змусять запрацювати міліцію у напрямку пошуку зловмисників. Адже завдяки законодавству, спрямованому на захист не порядку, а багатих (норма Закону, що передбачає порушення кримінальної справи лише при наявності збитку на суму більшу 720 гривень), міліція сьогодні не зацікавлена у розслідуванні таких дрібних справ, як побиття вікон.

Тепер до суті справи. Сьогодні, 16 лютого, було нами виявлено розбиту вивіску обласного об»єднання Всеукраїнського Товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка. Рештки вивіски залишилися на стіні. Отак традиційно нас привітали з 20-річчям відновлення чернігівської «Просвіти» та 140-річчям «Просвіти» Всеукраїнської…

Також традиційно прошу вжити всіх можливих заходів для розслідування інциденту і належного покарання винних. Звертаю Вашу увагу, що два побиття вікон, вчинені минулої зими, так і залишилися нерозслідуваними.

З повагою
Василь ЧЕПУРНИЙ, голова обласного об»єднання Всеукраїнського Товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка






Коментарі (0)
avatar