реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Земляки і "УДАР" -- разом

Наша газета уже повідомляла читачам про пожежі в дитячому садку, а потім в школі с.Лукнів Коропського району, і про те, що основну допомогу для цих важливих для села закладів надала партія УДАР В.Кличка. Також в публікації йшлося і про можливу реставрацію картин, які прикрашали школу і були пошкоджені під час пожежі.

Через два дні після нашої зустрічі в школі голова районного осередку партії УДАР Володимир Куніцин забрав ці роботи і повіз рейсовим автобусом до Києва в художню студію до свого земляка заступника голови Коропського земляцтва в м.Києві, члена Спілки художників України Сергія Ковтуна.

І от 19 січня до Лукнівської школи завітали шановні гості -- голова Коропського земляцтва м.Києві генерал міліції Карацюба А.М., заступник голови член Спілки художників України, полковник Ковтун С.І., голова Коропської РДА Бригінець В.Д., голова Коропської районної ради Демиденко П.М. та головний ініціатор цієї зустрічі голова районного осередку партії УДАР В.Кличка в Коропському районі Володимир Куніцин.

В школі відбулася урочиста лінійка, гості з Києва вручили відремонтовані картини, а також конверт з матеріальною допомогою. Крім цього відбулася тепла, зворушлива і цікава розмова з учнями, всім гостям дали змогу виступити перед дітьми. В кінці зустрічі голова РДА Бригінець В.Д. у своєму виступі подякував всім, хто допоміг школі і дитсадку у ремонті після такого страшного лиха. Ось так разом, об’єднавшись, набагато простіше і зручніше долати життєві труднощі. В такі життєві складні хвилини добре видно хто є хто.



Теги:Коропське земляцтво, Лукнів, Коропський район, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar