реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Скажи в яку церкву ходиш і я скажу за кого ти...

Кирило Буданов - той, що очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Знову став відомим і медійним і цього разу не через історію з імовірним зливом спецоперації із затриманням вагнерівців, не через імовірне повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, а через те, що живе в одному приватному будинку у Хотові під Києвом разом із горезвісним і токсичним екс-заступником міністра внутрішніх справ, громадянином Російської Федерації Олександром Гогілашвілі і помічницею Володимира Зеленського - Марією Левченко.

Журналісти - розслідувачі покопирсалися у соціальних мережах цих персонажів, познаходили їхні спільні фото, встановили їхній зв’язок з «королем валютних конвертів» Стрєлковським.

Але тепер до головного. Якщо Ви зайдете на сторінку дружини Кирила Буданова - Маріанни, Ви особливо не знайдете якоїсь активності, окрім того, що восени 2020 року вона балотувалася на місцевих виборах у Києві від "Удару" Кличка і в неї було багато передвиборчих постів. Один з цих постів про свято Покрови. Маріанна сфотографована на фоні храму на честь Ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» у так званому Покровському чоловічому монастирі «Голосєєвская пустинь» Російської Православної Церкви в Україні.

Це страшний і мегаватний монастир РПЦ у Києві. Поза очі в МП його називають «молдованская лавра», через те, що намісник монастиря так званий «єпископ Ісакій», насправді - Фьодор Філіповіч Андроннік - за походженням молдаванин і перетягнув до монастиря дуже багато своїх земляків. Монастир ймовірно був відбудований за кошти бандитського общака «Дєда Кісєля». До речі, після загибелі Володимира Кисіля поховали у Голосіївському монастирі.

Цей монастир став відомим у зв’язку з тим, що «Ісакій» Андроннік переховував тут терориста так званої «ДНР» бразильця з угорськими коренями Рафаелю Лусваргі, який нагадаю обіцяв «дійти до Києва і закінчити війну».
Цей монастир також відомий сектантським шануванням ерзянки «Матушкі Аліпії». До речі, офіційна Церква не канонізувала так звану «матушку Аліпію» і засуджує це сектантське поклоніння, яке практикується у цьому монастирі.

Я вже мовчу про те, що насельники монастиря служили, а можливо і служать молебні «за побєду рускага оружия».
Як бачимо, московське мракобєсіє помножене на російсько-путінський шовінізм.

До чого це я?. Маріанна Буданова не випадково сфотографувалася на фоні храму «Голосєєвской пустині», мої джерела повідомили, що родина Буданових полюбляють цей монастир Російської Православної Церкви в Україні
Звісно уважний читач вкотре напише мені у коментарях, що це все приватна справа, де молитися і кому - куди ходити.

Але нагадаю, що Голова СБУ Баканов зізнався, що він парафіянин «Ввєдєнського монастиря» у Києві РПЦ в Україні, Буданови - парафіяни «Голосєєвськой Пустині» РПЦ в Україні. Так і живемо. А Ви шукайте кротів… і чекайте на повномасштабний наступ Путін. Для чого? Путін вже тут.

Андрій КОВАЛЬОВ



Теги:удар, агенти Москви, РПЦ, Андрій Ковальов, Кирило Буданов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar