реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Затримали порушника, що прикривався Майданом

В ніч з суботи на наділю 22 березня десь за півгодини до півночі на виїзді з Семенівки на блокпосту, де несуть цілодобове чергування прикордонники спільно з міліцією, був затриманий в нетверезому стані мешканець Семенівки Мирошник.

На своєму автомобілі Нісан Кашкай ця особа декілька раз проїхала через блок - пост, вигукуючи з вікна до чергуючих «Слава Україні». Після чергового разу спроби проїзду цей автомобіль зупинили співробітники ДАІ і запідозрили, що Мирошник знаходиться в нетверезому стані. Крім того, Мирошник поводив себе дуже нестримано і зухвало, почав розповідати, що він учасник Майдану і його ніхто не має права затримувати. В результаті все закінчилось тим , що при спробі втечі водій Нісана Кашкай був затриманий прикордонниками і викликаним нарядом міліції. Порушник спокою був відвезений на засвідчення нетверезого стану.

Представники Семенівської районної громадської організації «Майдан» не мають інформації, яка підтверджує причетність даного мешканця Семенівки до участі в акціях протесту на Майдані та звертаються до всіх:

« Закликаємо всіх не ганьбити своєю протиправною поведінкою Семенівську громаду і тим більше Майдан. Перед Законом рівні всі, а міліції треба вже вийти з деморалізованого стану і зупиняти протиправні дії громадян не дивлячись на особистості. Також маємо сказати керівництву районного відділу міліції, що відкрита кримінальна справа районною прокуратурою про організовану підтримку семенівськими держслужбовцями антимайдану та влади Януковича має стати справою честі. Майже вся Семенівка знає хто організовував цю поїздку. На комунальному транспорті возили людей. Відомо скільки за участь в підтримці антимайдану обіцяли коштів, скільки заплатили, і хто видавав гроші. Сподіваємось, що розслідування даної кримінальної справа не буде саботуватися, а буде проведене ретельне розслідування, винних притягнуто до суду, а головне, щоб в майбутньому ніхто не зловживав владою і не примушував держслужбовців брати участь в тих чи інших політичних акціях. Інакше Майдан може повторитися знову.»

Семенівська районна громадська організація «Майдан»



Теги:Майдан, фальшивій майданівці, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar