реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Семенівці - революція!

27 лютого відбулося друге засідання позачергової сесії Семенівської районної ради.

На цій сесії депутати майже одноголосно(31 із 32) обрали нового голову районної ради – Малковича Василя Васильовича, який входив в групу опозиційних депутатів райради. Заступником голови обрано Салі мон Людмилу Максимівну(30 з 32 голосів), яка до цього була головою ради і входила до само розпущеної фракції Партії Регіонів. Також депутати задовольнили заяву головного лікаря Семенівської центральної лікарні Забєліна В.І., призначили в.о. головного лікаря та створили незалежну комісію для перевірки фінансово-господаоської діяльності головного лікаря з числа депутатів, представника громадскості та районного КРУ.

Ще однією подією 27 лютого в Семенівці став демонтаж пам’ятника Леніна. Нагадаю, що напередодні Семенівська міська рада прийняла рішення по заяві семенівських комуністів демонтувати даний пам’ятник силами і за рахунок Семенівської районної організації Комуністичної партії, перенести його на збереження до міського комунального підприємства. Це рішення депутати ухвалили з метою запобігти вандалізму з Леніним в Семенівці.

Однак отримавши задоволення своєї заяви, семенівські комуністи відмовились виконувати обіцяне, і як завжди за комуністів все прийшлось робити громаді. Семенівський лісгосп надав кран, драбину - пожежна частина, решта зробили самі люди. Людей зібралось дуже багато, машин з’їхалась велика кількість.

Після демонтажу громада семенівців заспівала гімн. Сигналячи, розїхались автівки. Думки з приводу демонтажу у людей різні. Одні засуджують, що нова влада не з того починає, що руйнує, ще нічого не побудувавши. Інші схвалюють демонтаж, говорячи, що давно вже пора було прибрати цей пережиток минулого. Цікавим фактом стало те, що ніхто в Семенівці не вийшов захищати Леніна.

Депутат Семенівської районної ради
Павло БОНДАРЕНКО



Теги:КПУ, пам'ятник Леніну, Майдан, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar