реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Закарпатська обласна рада подала приклад Чернігівській

Депутати Закарпатської облради закликають президента, уряд та Нацкомісію регулювання електроенергетики не підвищувати ціни на газ для населення.
Відповідне звернення було ухвалене 27 серпня на сесії ради, повідомляє "Zaxid.net".Zaхid. net

В заяві зокрема зазначається, що постанови Нацкомісії щодо збільшення граничних цін на природний газ викликали хвилю невдоволення у мешканців області, оскільки "подорожчання газу боляче вдарить по кишенях найбільш незахищених верств населення, які й так значну частину своїх доходів змушені віддавати за комунальні послуги".

Крім того, подорожчання газу потягне за собою подорожчання продуктів харчування та товарів першої необхідності, а також створить передумови для різкого збільшення заборгованості за житлово-комунальні послуги та сприятиме ще більшому зубожінню населення.

"Для населення є також незрозумілим, чому зростають тарифи, якщо громадяни споживають газ українського видобутку, а Російська Федерація надала Україні 30% знижку на закупівлю газу", - йдеться в заяві.

нагадаємо, що незважаючи на пікетування минулої сесії Чернігівської обласної ради активістами "Оновлення країни", депутатам забракло сміливості висловити свою позицію щодо підвищення ціни на газ для населення.




Теги:сесія облради, подорожчання, Закарпаття, ціна на газ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar