реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Після виборів ціна на газ виросте на 35 відсотків

"Ціна на природний газ в листопаді в рамках тарифу "Місячний" складає 6,33 грн/куб.м. з ПДВ (без вартості розподілу). Для тих клієнтів, які у листопаді підключать тариф "Річний", ціна газу на наступні 12 місяців становитиме 6,45 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу). Натомість клієнти, які підключили тариф "Річний" в попередні періоди продовжуватимуть сплачувати за газ за ціною, яку зафіксували при переході на річний тариф", – розповіли у пресслужбі "Нафтогазу".

Головною причиною подорожчання блакитного палива в листопаді називають початок опалювального сезону та зростання оптової ціни на закупівлю природного газу. Крім того, це пов'язано зі зростанням ціни у європейських газових хабах та сховищах.

Яка цинічна насмішка: ціна на газ виростає, бо починається опалювальний сезон! Тобто ціна на хліб має рости, бо їдять, ціна на транспорт має рости, бо їздять, ціна на все має рости, бо люди живуть!

Слава, слава команді Зе і монопольно правлячій партії "Слуга народу!"

До речі, а зарплата Коболєва також виросте, адже мільйон 600 тисяч щомісяця уже якось тойво, малувато мамі в Нью- Йорк пересилать...



Теги:подорожчання, Слуга народу, ціна на газ, Нафтогаз, Коболєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar