реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

За кандидата Василя Чепурного агітує нардеп з батальйону "Донбас"

"Народний Рух запропонував кандидатуру Василя Чепурного на виборах по 206 округу, бо він не зрадив українських поглядів і його знають на Чернігівщині, як журналіста та патріота", - сказав народний депутат Павло Кишкар, який учора перебував у Чернігові.

Народний депутат Павло Кишкар родом з Полтавщини, тривалий час служив у частинах Генерального штабу Збройних Сил України, має спеціальності зв'язківця, журналіста та юриста. З 30 травня 2014 року — командир групи інформаційної війни добровольчого батальйону "Донбас" при Національній гвардії України. Військове звання - капітан.

Народний депутат Павло Кишкар разом з кандидатом від Народного Руху по 206 округу Василем Чепурним провів прес- конференцію в приміщенні обласного товариства "Просвіта", зустрівся з активом Народного Руху, дав інтерв'ю для обласного радіо.

"Народний Рух відроджується, - зауважив на прес- конференції Павло Кишкар, - свідченням чого, зокрема, є зростання чисельності Руху з 35 до 50 тисяч. Але для нас головне - не кількість, а політичні амбіції. Адже завдання Руху досі не виконані, а партії, що плодяться, часто відстоюють ліберальні цінності, а не виразно українські".



Теги:Василь Чепурний, округ 206, радикалізм, Павло Кишкар, батальйон Донбас, НРУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar