реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Волонтерів обстріляли з мінометів: допомогу возитимуть й надалі

Чимало пригод пережили під час Різдвяної поїздки волонтери з Чернігівщини Сергій Надточєй та Віталій Курач в зону проведення АТО.

Напередодні свят, волонтери завантажившись продуктами харчування, необхідними бійцям речами та взявши на борт декілька бійців, що поверталися з відпустки на передову, відправилися двома автобусами на схід. Як і завжди надзвичайно велику допомогу надала громада Ріпкінського району та інші доброзичливці, зокрема п. Валерій Шевчук (м. Ванкувер, Канада) родина Казакових.

Ожеледиця, морози, зимова темрява зіграли злий жарт з волонтерами, вони ледь не заїхали декілька разів на блок-пости сепаратистів. Біля одного з сіл, зайнятих сепаратистами, позиції українських військових розташовані поза селом, караван потрапив під обстріл – міна розірвалася біля самого автомобіля. Про це все повідомила прес- служба "Самооборони Чернігівщини".

Висадивши бійців та розвізши подарунки землякам, а їхати довелося далеченько, об’їхали ледь не всю лінію фронту хлопці повернули назад забравши з собою близько 15-ти солдат, що їхали у відпустку додому.

Проте техніка не витримує тих навантажень, які здатна витримати загартована людина – не доїхавши 200 кілометрів до Запоріжжя Віталій Курач потрапив у аварію – причина страшна ожеледиця, нечищені дороги. На буксирі, з невеличкою швидкістю при 27-градусному морозі його дотягли до Запоріжжя.

Нині автомобіль потребує ремонту – зламався двигун.

Звертаємося до всіх небайдужих з проханням допомогти коштами та пальним, адже в планах відвезти допомогу маскувальні сітки, продукти харчування, теплі речі бійцям напередодні свята Водохреща.

Контакти для тих, хто хоче допомогти коштами чи талонами на пальне:

Тел. 097 808 3773

Карточка "Приватбанку" Сергій Надточєй 4149 4377 0840 2233



Теги:Запоріжжя. Самооборона Чернігівщини, волонтери, російсько- українська війна, Ріпкинський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar